Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Nabízíme vybavení zvěřinců, chov a prodej laboratorních zvířat, podestýlka, krmené diety a chovné technologie.

Výroba a prodej: - snubní a zásnubní prsteny - zlaté a stříbrné šperky, hodinky a hodiny - polotovary pro zlatníky.

Maloobchod: -potraviny -poživatiny -pochutiny. Samoobsluha potravin nabízí: - základní potraviny - uzeniny - pečivo - cukrovinky - mléčné výrobky - mražené zboží - nealko nápoje - alkohol - 100 druhů koření - čaje, kávu - velký výběr dárkových košů, kazet a drobných dárků pro nejrůznější příležitosti: - životní ...

BENE je přední světová společnost, která udává designové trendy v oblasti vybavení kanceláří.

Prodej: - těhotenské oblečení - dětské oblečení

Vydáváme a prodáváme počítačovou, elektrotechnickou a stavební literaturu či učebnice i tabulky. Nabízíme multimediální slovníky.

Pivovar, výroba, prodej: - pivo, piva. Pivovarská restaurace: - tel.: 731 212 895

Výroba protislunečních a ochranných folií do oken domů, bytů, kanceláří a aut. Ochrana před slunečními paprsky. Samolepicí fólie.

Dámské spodní prádlo Pánské spodní prádlo Golfové oblečení

Likérka. Výroba, maloobchod, velkobchod: -destilované alkoholické nápoje, lihoviny, likéry -víno: -ovocné, kořeněné.

Likérka. Výroba: - alkoholické nápoje, lihoviny - konzumního lihu. Výroba, prodej, distribuce: - likéry a lihoviny: - specialita - spišská borovička - vodka, tuzemák, švestka, hruška, mandle, malina, meruňka, griotka, třešeň, jablko, gin, režná, fernet citrus, fernet, pepermintový likér, konzumní líh 80%.

Prodej, e-shop: - masti - čaje - Kittlova mast - čínská medicína - přírodní kosmetika - včelí produkty - zelený jíl - alternativní medicína pro psy a kočky.

Velkoobchod, maloobchod drogerie, prodej peletek, export-import.

- nápoje s extrakty z bylin - energetické nápoje

Velkoobchod, maloobchod: - drogistické zboží.

Prodejna. Dodávky: - plastové prosklívací materiály pro stavebnictví, průmysl a reklamu: - plný a komůrkový polykarbonát - plné a komůrkové akrylátové desky Plexiglas - trapézový polykarbonát a PVC - polyesterové desky VIVAK, AXPET - kompozitní panely Zenit BOND.

Servisní středisko. Hlavní sídlo v Praze.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Paliva - Přibylová tel: 606 648 758 Prode paliv z kryté skládky: - suché uhlí hnědé, černé, koks - brikety uhelné, dřevěné-volné i balené - palivové dřevo měkké, tvrdé, vyschlé, volné i balené, třísky na podpal - propan-butanové bomby 2, 10, 33kg. Uhlí a jiná paliva Vám dopravíme až na místo určení. Zlevnili jsem cenu za dopravu a ...

Velkoobchod, prodej: -přípravky pro péči o nohy, pedikúru.