Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Internetový obchod, e-shop: - barefoot obuv (bosé boty) - barefootové baleríny.

Eshop, internetový obchod Pradlonatelo.cz. Kamenná prodejna, maloobchod, prodej: - dámské pánské spodní prádlo, funkční prádlo - pyžama, noční košile, župany - plavky - kalhotky a tanga - podprsenky - svůdné prádélko - tílka a košilky - trika - legíny - pánské trika a nátělníky - boxerky a trenýrky, slipy - dětské ...

Výrobní a obchodní činnost s ceninovými papíry - technické papíry - těsnění - koženkový papír - krepový papír - nehořlavý papír - obaly a obalové materiály, lepenkové obaly.

Autoservis, pneuservis: -Plnění klimatizace -STK, emise -výměna oleje, brzdové kapaliny -montáže tažného zařízení -geometrie -vyměna výfuku -diagnostika Prodej: -autobaterii, olejů -Zimních i Letních pneumatik.

Výroba, velkoobchod, export: - punčochové zboží (punčochy, punčocháče, dámské podkolenky, ponožky) s vytepleným vzorem. - dětské kamaše bez šlapek - různých velikostí.

Velkoobchod: -second hand. Prodejní sklad Háje.

Zpracování a dočišťování zeleniny (loupaných brambor, mrkve a dalších). Kompletní nabídka pečiva, knedlíků a zákusků.

Prodej, e-shop: - káva - kávovary - příslušenství - porcelán - čaje.

Prodej, e-shop, výroba: - skleníky.

Internetový obchod, e-shop: - vůně do toalet, likvidátor pachu Poo-Pourri.

Prodej, e-shop: - dárkové, upomínkové předměty - dárky s laserovým gravírováním.

Prodej: - pánské oděvy, oblečení

Prodej, opravu i servis: - kancelářská a výpočetní technika, notebooky, sítě LAN a WiFi, - kopírky, faxy, tiskárny, scannery všech značek, psací stroje i mechanické, - mobilní telefony a příslušenství, - antivirový program ESET, - spotřební materiál pro tiskárny a kopírky. Renovace a kompatibilní spotřební materiál: - ...

Prodej: -višně -broskvoně -bílý rybíz -hrušně -slivoně -červený rybíz -angrešt -třešně -meruňky -černý rybíz. Odbytové družstvo.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Výroba, velkoobchod, prodej, rozvoz nebo zasílání: -výroba hliníkových částí a součástí nábytku (hliníková dvířka, nožky, úchytky, narážecí lišty a hrany, spojovací lišty, mřížky, sokly, stolové podnože, závěsný systém) -nábytkové kování (závěsy, kování na posuvné dveře, výsuvy, spojovací materiál, vruty, zámky, nožky, kolečka, kluzáky, ...

Výroba, šití, prodej, e-shop: - cestovní, sportovní a kožená galanterie - batohy - tašky - pouzdra na hudební nástroje

Zahradní centrumnákup a prodej - květiny - veškeré zahradní doplňky

Dodávka, prodej, e-shop: - sportovní dresy, bundy, mikiny, trička - fotbalové míče - brankářské rukavice - sportovní obuv.

Reklamní agentura - velkoplošný tisk - světelná reklama - bannery - cedule, poutače - autoplachty, polepy vozidel - loga