Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Květinářství, prodej: - květiny - svatební kytice - smuteční vazba - sezonní aranžmá

Eshop: - drogerie - pracovní pomůcky - dezinfekční prostředky - domácí potřeby.

Prodej, e-shop - hračky, hry - stavebnice - puzzle - panenky.

Velkoobchod, e-shop - hydrografické fólie - fólie pro vodní tisk - hydro folie nejen na auta.

Internetový obchod, e-shop: - zlaté, stříbrné mince - historické mince.

Pronájem - kontejnery do 6, 5t Odvoz - materiály Velkoobchod a maloobchod - pyrotechnika Odstranění - stavby Kompletní terénní úpravy - zemní práce (pokládka základových desek) Pokládka - zámkové dlažby Stavby a jejich změny

Prodej, e-shop - zbraně, střelivo, optika, obuv, oblečení pro sport a myslivost.

Internetový obchod, e-shop, velkoobchod: - obalové materiály - dárkové zboží - vánoční dekorace - zahradní potřeby.

Velkoobchod, Cash and Carry: - pivo - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje. Půjčovna, zapůjčení: - výčepní zařízení.

Prodej: - dřevěné brikety, třísky - stavební řezivo - spojovací materiál. Služby: - autodoprava (do 3, 5 tuny).

Výroba, prodej, e-shop: - dámské, pánské, dětské župany - koupací pláště.

U nás nakoupíte kvalitní kuchyňský sortiment. Internetový obchod, e-shop: Nádobí Doplňky do kuchyně Kuchyňské doplňky Káva - čaj soupravy Hrnky a šálky Talíře Sklenice Fondue Bytové doplňky Crystalex Čína/asia Doplňky do kuchyně Plastový program Zapékací nádobí Cukřenky, mléčenky Dózy Misky Konvice, džbány Pro děti

Velkoobchod, dodávka, prodej: - technické obaly (kovové obaly, kbelíky, kanystry) - potravinářské obaly (sklenice, víka).

Internetový obchod, e-shop: - krmiva pro psy, kočky, hlodavce, ptactvo.

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej: - zlato, stříbro - hodiny, hodinky. Oprava: - zlatnické, hodinářské zboží - na počkání. Služby: - čištění šperků - rytecké práce - zkouška vodotěsnosti - znalecké posudky.

Cukrárna, výroba: - zákusky - mini zákusky - dorty - cukroví

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej: -zlato, stříbro -hodiny, hodinky. Oprava: -zlatnické, hodinářské zboží -na počkání. Služby: -čištění šperků -rytecké práce -zkouška vodotěsnosti -znalecké posudky.

Cukrářství, pekařství, výroba: - zákusky, dorty - svatební koláčky.

Vlastní výroba, prodej: - kukuřičné křupky - instantní kukuřičná kaše. - kukuřičné křupky (ovocná příchuť) Dovoz, import, prodej: - pražená rýže naturál (ovocná příchuť). Přírodně bezlepkové produkty. Provozovna: - Nový Borek (u čp 350 vlevo), Třinec.

Dovoz a prodej vysoce kvalitních vín. Sommelierský servis. Dárková balení pro obchodní partnery, přátele a blízké. Školení odborného personálu, zájemců a milovníků vín. Poradenství při sestavování soukromých vinných sbírek a investic do vína. Řízené degustace vín, semináře a tematické večeře (snoubení vín a pokrmů).