Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Služby, maloobchod: -vinotéka -víno, vína -česká vína -moravská vína -francouzská vína.

Zdraví z Vysočiny.cz Maloobchod, e-shop: -bezlepkové potraviny -bio potraviny -bezlepkové potraviny -obiloviny -potravinové doplňky -potraviny -přírodní kosmetika.

Módní salon: - dámské i pánské oděvy na míru Prodej látek: Pražská 125 Módní salon: Moskevská 22/50

Prodej, výběr, údržba a nošení: -obleky, pánské obleky, pánské smokingy -dětské obleky -oblek pro ženicha -pro muže kalhoty, košile, hladké, s proužkem -dětské košile, kabáty, obuv, kravaty -motýlky, vázání a výběr kravaty -svetry, kabáty -manžetové knofílky -kožená galanterie -originální označení opasek -pánské ponožky -ponožky ...

Vybíráme za Vás! Pravidelně Vám přinášíme výběr z kvalitních moravských a českých vín. Vyzkoušejte si náš balíček vín od menších vinařů, která v supermarketech nenaleznete!

PRÁCE, INSTALACE, REALIZACE: -vodorovné dopravní značení VDZ na pozemních komunikacích: -jednosložkové barvy -vodouředitelné barvy -stříkané plast -studené plasty (profilované – tiché a zvučící) -vodící pás pro nevidomé a slabozraké na přechodech pro chodce -lepené fólie -termoplasty - Systém ThermoSpot: ...

Distributor vybraných pomůcek dentální hygieny (zubní kartáčky pro dospělé a děti, mezizubní kartáčky, dentální nitě, z. pasty) značek Curaprox, TePe, Firefly, Dr. Fresh, President, Elmex, Meridol. Velkoobchod, maloobchod.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej francouzských, moravských či světových vín.

Naše rodinná společnost MERLON, a.s. založená v roce 2000, produkuje na cca 1ha grapes vinic z bílých odrůd Chardonnay, Tramín červený, Sauvignon a Rulandské šedé z červených odrůd Alibernet. Zbylý sortiment dokupujeme převážně z vinic Velkopavlovické podoblasti a oblasti poblíž Nového Šaldorfu.

Prodej: - dárky - upomínkové předměty - sklo - porcelán - keramika.

Produkce a potisk plastových obalů. VAN GILLERN s.r.o. je jeden z největších výrobců obalů z PE fólie na českém trhu. Vyrábíme PE fólie různých typů a tyto následně zpracováváme na - plastové obaly - reklamní tašky - BIO tašky - potištěné fólie - sáčky - pytle - odpadové pytle. Jsme schopni potisknout i jiné fólie, např. ...

Velkoobchod, maloobchod kuřácké potřeby, zapalovače.

Velkoobchod, maloobchod: - reklamní a dárkové předměty s možností potisku tampontiskem a sítotiskem.

Internetový obchod Prodej: - CHIA semínka - RAW food - povzbuzující přípravky - přírodní kosmetika

Prodej dětského kojeneckého jídla, kosmetiky a hraček. V e-shopu naleznete mléka, kaše, příkrmy masové i ovocné, sušenky, nápoje, plenky a hračky.

Činnost: - návrh, realizace, údržba zahrad - floristika.

Výroba, dodávka: - maso - masné výrobky.

Maloobchod, prodej: - dekorace - svíčky - bytový textil - přírodní kosmetika - čaje - víno.

Naše společnost je největším výrobcem razítek Trodat v České republice. K výrobě převážně používáme gravírovací lasery. Na trh dodáváme razítka textová, datová, kovová. Velmi oblíbená jsou razítka na cesty Mobile Printy. Speciální razítka REINER, HORRAY - datová, paginovací, číslovací i s textovou deskou. Naše společnost se věnuje již ...

Maloobchod, prodej: - galanterie - ponožky.

Textilní výroba - bytový textil - přikrývky, přehozy, ubrusy, prostírky.