Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Výroba - antivibrační a komponenty pro automobilový průmysl Zpracování gumárenské směsy - pryžové výrobky

Služby - výživové poradenství. E-shop - zdravá výživa - dietní potraviny.

Společnost IZOPOL DVOŘÁK, s.r.o. je český výrobce izolačních a obalových materiálů z pěnového polystyrenu a polypropylenu. Vyrábíme stavební izolační desky pro izolaci stěn, střech a podlah, technické díly, zajišťujeme i výrobu na zakázku. V oblasti výroby obalových tvarovek patříme k největším výrobcům v České republice. Sídlíme v Plzni, naše ...

Výroba, rozvoz: - hotová jídla, obědy, denní menu - studená kuchyně (obložené mísy, chlebíčky) - pečená kuřata, krůty, kolena, kýty - cateringové služby.

Ašská lékárna U Rentgena. Vydáváme léky na předpis. Volně prodejné léky, potravinové doplňky, kosmetiku a sportovní výživu.

Kavárna: - káva - čáj - zákusky - zmrzlina - koktejly Pražírna, e-shop: - káva

Export, vývoz do zahraničí: - broušené sklo, skla se smaltem - výrobky z porcelánu - lustry.

Zlatnictví, klenotnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - šperky, klenoty - briliantové, zlaté, stříbrné, ocelové: - náušnice, řetízky, náramky, přívěsky - bižuterie - hodinky od českých, italských, izraelských a německých výrobců. Zajišťujeme drobné opravy.

Sběr, výkup, zpracování: - papír - plasty - železo - barevné kovy

Výroba, prodej, e-shop: - bytový textil - ubrusy, utěrky - povlečení - ručníky, osušky - záclony.

Import, dovoz, velkoobchod, maloobchod a prodej: -dlažba, dlažby -obklad, obklady -obkladové pásy -valouny -dekorační kameny, kámen -pytlované kameny -drťe, štěrky -šlapáky -kámen na zdění -solitéry -zahradní architektura -spárovací hmota -mulčovací kůra, zahradní substráty.

Prodej: - zahradní technika - substráty - hnojiva - zahradní nářadí - zahradnické potřeby

Internetový obchod, e-shop: - elektronické cigarety, příslušenství.

Řešení problematiky technologií v oblasti ochrany rostlin. Hlavní zaměření: - lesní hospodářství - školkařství - ovocnářství - okrasné zahradnictví - komunální sféra.

DuDu Kids, eshop a prodejna. Velkoprodejna a specializovaná prodejna pro kojence. Ve 3odděleních na ploše 300m2 mimo jiné nabízíme: - dětské kočárky všech druhů a většiny renomovaných naček - máme velmi propracovaný SERVIS KOČÁRKŮ, který funguje jako hlavní servis pro ČR. Kdo si zakoupí kočárek přes prodejny INA-získá na servis a díly ...

Kadeřnictví: -stříhání -barvení -přelivy -melírování -svatební a večerní účesy -prodlužování vlasů. Prodej vlasové kosmetiky FRAMESI.

Služby: - ajurvédské masáže Prodej, e-shop: - ajurvédská kosmetika - bylinné kapsle - čaje - koření

Výroba, e-shop: - jídelní židlička koník 3v1 - žirafí žebřiny - kuličkové dráhy - postýlky - odrážedla

Výroba, prodej, květiny: - smuteční věnce, kytice - svatební kytice.