Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
- výroba plachet, izolační fólie, obaly na stroje a pod. - plachty silážní, na foliovníky, na bazény -výroba hobby balení netkaných textílií a balení fólií -výroba hobby balení ochranných, opěrných a stínících sítí -velkoobchod doplněn o zahrádkářské potřeby, fólie, plachty -maloobchodní prodej v Polici nad Metují - zahrádkářské ...

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

Cukrárna s vlastní výrobou: -zákusků, dortů, točené a kopečkové zmrzliny. Vinárna: -kvalitní sudová vína vlastní produkce. Další prodejna: Národní třída Hododnín

Deny fashion Deny modelová tvorba. Zakázková výroba oděvů, šití ve všech velikostech pro ženy, ležérní elegance. Vyrábíme převážně z přírodních a směsových materiálů - bavlna, len, přírodní hedvábí, viskóza, doplněné polyesterem a lycrou. Ruční práce-batika, háčkování, ruční i strojové pletení, aplikace, patchwork.

Prodej, oprava, servis: Autorizovaný prodejce a servis STIHL, HONDA, VARI, VIKING, DAKR, AGADOS. Záruční a pozáruční servis. -přívěsy AGADOS, DAKR: -zemědělská technika -malá mechanizace -český cukr 50kg bal. -potřeby pro zemědělce a chovatele. Kvalitně ostříme všechny druhy řetězů (i na počkání). Výroba a úpravy: -řetězy na míru dle ...

Internetový obchod, e-shop, eshop: - specializujeme se hlavně na USB flash disky a ostatní dárkové předměty, určené především pro potisk vaším logem.

Maloobchod, prodej: -tabák, noviny, časopisy, cigarety apod. - trafika, tiskoviny

Výroba, predaj a distribúcia košieľ a blúzok značky Venergi.

Prodej: -vlny na pletení -pletací příze -textilní galanterie -zipy, knoflíky a punčochové zboží.

Pekařská a cukrářská výroba: - dorty - svatební cukroví - chlazené listové těsto.

Květinářství: -květiny (květina) -svatební a smuteční vazba -aranžmá ze suchých a živých rostlin -velký výběr hrnkových květin -rozvoz zdarma při objednávce nad 1000.- po Břeclavi zdarma -s rozšířeným sortimentem venkovních rostlin.

V prodejně od 13-3-2017 REKONSTRUKCE. Květinářství. Prodej: -květiny, živé vazby -dekorace do domu i zahradu -rostliny.

E-shop: - undergroundové oblečení a doplňky

Výroba, potisk, prodej: - dárkové předměty: - hrnky - puzzle - polštářky - minidresy.

Maloobchod, prodej: - krmiva pro psy, kočky, hlodavce - krmiva pro králíky, drůbež - zahradní substráty - mulčovací kůra. Šití, výroba: - obojky, vodítka.

Velkoobchod, distribuce, prodej. Vybavení sklem a porcelánem pro hotely, restaurace, jídelny a závodní stravování: - skleněné a porcelánové výrobky pro gastronomická zařízení - zařízení pro gastronomii a gastro provozy - sklenice pivní, vinné, nealko - skleničky, skleněné poháry - džbánky na pivo i nealkoholické nápoje..

Maloobchod, prodejna klempířského materiálu a prvků, střešních tašek, střešních oken Prodej klempířský materiál, výrobky, zboží: - tabulový plech - svitkový plech - plechové střechy (plech měď, pozink, titanzinek, nerez - žlaby, svody, venkovní parapety - plechové tabule i svitky - rovinné plechy měděné, železozinkové, ...

Výroba a prodej: - čedičová (basaltová) vlákna - tkaniny z čedičových vláken - nehořlavé a izolační tkaniny - speciální fólie a pásky z polypropylenu.

Prodejna Volansky FASHION Prodej oděvy: -pánská i dámská móda -móda do kanceláře i volný čas -obleky, Black tie, Business casual -košile, polo trička, svetry, vesty, saka, kalhoty -plesové šaty, společenské šaty -modní doplňky, motýlky -bundy, kabáty -kravaty, boty Značka Volansky FASHION.

Prodej, e-shop: - chovatelské potřeby Prodejny: Vyšší Brod, Náměstí 79 Kaplice, Linecká 4

Maloobchod, prodej: - metráž - záclony - galanterie - šicí stroje - ručníky, osušky, polštáře. Šicí dílna, výroba, šití: - bytový textil.

Psí hotel Dagmar Kollárové najdete v karlovarské městské části Stará Role. Psy zde ubytujeme při Vašem pobytu na dovolené, ale také fungujeme jako psí školka, ráno k nám svého miláčka přivezete, my se o něj postaráme, vyvenčíme, nakrmíme a večer si můžete vzít pejska domů. Služby psího hotelu: - ubytování a hlídání psů - krmení psů - ...

Holičství, kadeřnictví: - pánské - dámské - dětské. Účesy: - svatební - sportovní - společenské - elegantní - praktické. Prodej: - pánská kosmetika.

Průmyslové izolace. Výroba a prodej - stříkaný polyuretan - ochranné nátěry - butylová fólie - technické tkaniny - materiály pro sanace azbestu - aerosolové lepidlo - protiplísňové nátěry - hydroizolační fólie.