Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Činnost: - křížkové vyšívaní - pečení dortů.

Internetové zlatnictví s podporou kamenné prodejny v Hradci Králové prodává zlaté a stříbrné šperky - prsteny, náušnice, řetízky, náramky, brože a přívěšky. Ruční výroba, opravy zlata a stříbra, rytecké práce. Zlatnictví Kleopatra Hradec Králové, nabízí široký sortiment zlata a stříbra: zlaté šperky, stříbrné šperky, zlato, stříbro, hodinky, ...

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Vinařství. Výroba, prodej: - burčák - přívlastkové víno - víno- Rulandské Šedé, Pinot Noir klaret, Rulandské Bílé. Rodinné vinařství, nacházející se v malebné oblasti Českého Středohoří v regionu obce Malé Žernoseky. Výroba a prodej jakostních a přívlastkových vín. Možnost degustace, prohlídky ve vinném sklípku: - Nová, Malé ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -oděvy: -pánské, dámské, dětské -Outlet-NEXT, DONNA KARAN, ADAMS, ADIDAS, GAP* -drogerie: -prací prášky -drogistické zboží -kancelářské doplňky. Výroba: -hotelové přezůvky.

Zemědělská výroba (rostlinná, živočišná). Služby: - autodoprava - opravárenství - gastronomie - závodní stravování - prodej čerstvého hovězího a vepřového masa, vlastních výrobků z jatek, ze sýrárny, prodej vajec a mléka.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - řezané čerstvé květiny - pokojové květiny - umělé květiny - keramika - dárkové předměty - zeleninová, květinová semena - travní semena - cibule sazečka, sadbové brambory - květinové cibule, hlízy - hnojiva. Květinářství: - vazba kytic - vazba věnců - květinová výzdoba interiérů.

Mlékárna. Výroba, prodej: - mléčné výrobky - mléko, smetana - kysané výrobky (kysaná smetana, jogurty) - jogurtové mléko, acidofilní mléko, kefírové mléko nízkotučné, valašská kyška - bio jogurty, nápoje.

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kvalitní belgické čokolády, čokoládových lanýžů a tyčinek. Nabízíme reklamní čokoládu v dárkovém balení pro cukrárny, kavárny, mléčné bary, ale i květinářství nebo prodejny s dárkovým zbožím. Dokážeme připravit čokoládové bonboniéry v barvách Vaší firmy, s potiskem Vašeho loga a značky.

Zabýváme se dovozem dodávkami potřeb a přístrojů pro chov prasat, skotu, ovcí, koní, drůbeže, hlodavců, psů a koček. Výroba: - klimaboxy pro uskladnění inseminačních dávek - výroba chovatelských pomůcek. Veterinární pomůcky: - ultrazvukové scannery k diagnostice březosti - injekční aplikátory a jehly - rukavice - teploměry.

Export, import, e-shop: - energetické nápoje CROWNS - prémiové ruské vodky - kubánský rum CANEY - ruské čaje - káva CEMATA, vermut PRIMAT.

Firma Aknel Produciton s.r.o. je českou společností, která působí v oblasti výroby a obchodu s průmyslovými mazivy, která sídlí v obci Chotoviny u Tábora. Vyrábíme a dodáváme vlastní procesní oleje. Vyvíjíme systémy pro čištění kapalin a olejů, míchací a odsávací zařízení, mycí stoly, odlučovače aerosolů a olejové mlhy s vysokou kapacitou, ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Firma Patron ca, s.r.o. je od roku 2003 výhradním dovozcem veterinárních preparátů ALAVIS, NET-TEX a Sanicell do České republiky.

Krejčovství. Zakázkové šití: -dámské, pánské a dětské oděvy: -halenky, košile, sukně, kalhoty, bundy, kabáty, saka, obleky -pletené oděvy (oprava na overlocku) -společenské obleky -kostýmy pro dospělé i děti -mateřská móda. Šití bytových doplňků: -závěsy, záclony, ložní prádlo. Opravy a úpravy oděvů: -oprava ...

prodej klobouků, čepic a dětského zboží

Výroba, opravy, doplňování kamenů - zlaté a stříbrné šperky, bižuterie.

Prodej skleněného a porcelánového dárkového zboží. V naší nabídce najdete užitkový porcelán, jídelní a čajové servisy, sklo, porcelánové figurky, melamin, dárkové sety.

Originální šperky vlastní rukou tvořené, které jinde nenajdete. Budete vždy jedinečná! Výroba a prodej originální šperků především z polymerových hmot. Klademe důraz na kvalitu, originalitu a jedinečnost. Každý náramek, náušnice, náhrdelník, korále, prsten nebo brož tvoříme pouze v jedné variantě, žádný podobný nikde jinde nenajdete.