Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Společnost NECTAR MANUKA s.r.o. prodává na eshopu med MANUKA.

Pavel Štefka se zaměřuje na výrobu a prodej medu a medových nápojů.

Prodejna s módními doplňky. Krásné a moderní kožené kabelky.

Plachty a sedačky na historická vojenská vozidla

Prodej: - výrobní a montážní prvky pro výrobu oken a dveří - okenní kliky - těsnění oken

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod

Služby - autobusová doprava - nákladní přeprava vnitrostátní i mezinárodní. Prodej pneumatik - nové pneu na osobní, nákladní vozy a traktory. Zemědělské služby - kombajnová sklizeň.

MgA Pavel Gajdoš prodává galanterii, knoflíky, lemovky, šňůrky, manžetové knoflíky a různé doplňky.

Na luxusní briliantové a diamantové šperky, perly, brože, hodinky a prsteny, se specializuje naše rodinné Zlatnictví Karel Stoch se sídlem v Ostravě. Ve vlastní dílně vyrábí nejen snubní a zásnubní prsteny na zakázku, které prodává také v e-shopu. Spokojené zákazníky má také z Prahy, Olomouce, Zlína, Brna a celé České republiky. Zpracuje ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními ...

Výroba: - pletené výrobky: - pletené rukavice - pletené čepice - pracovní rukavice.

Prodej tropických i studenovodních ryb a chovatelských potřeb. Výroba a poradenství zahradních jezírek. Akvaristika. Teraristika. - zakázková výroba akvárií, terárií - chov, prodej a výkup ryb na export - tropické ryby - akvarijní technika - krmiva - poradenská služba - papoušci - teraristika Chovatelské potřeby.

V e-shopu společnosti AB reflex s.r.o. zakoupíte různé reflexní prvky, jako jsou vesty, přívešky, samolepky, pásky, zvířátka, odrazky, taháčky, trička, ponožky, klíčenky, tašky, ledvinky, ale také ochranné masky, roušky a respirátory.

Výroba: - grafické etikety - etikety na víno a alkohol - termo etikety - print etikety - termotransferové etikety - termotransferové pásky - zařízení na spracování etiket - software pro tvorbu a tisk etiket.

Výroba a prodej mléka a mléčných výrobků, tvarohů, kysaných výrobků, másla, jogurtů a jogurtových nápojů, Bio mléčných výrobků, syrovátkových nápojů, mléka. Jsme nositelem značek REGIONÁLNÍ VÝROBEK, KLASA apod. Dětské produkty: acidofilní mléka, jogurty.

Firma se zabývá výrobou a prodejem mininálepek. Dodává samolepicí a nažehlovací jmenovky pro děti k označení oblečení a pomůcek do školy i školky, etikety na kuchyňské dózy, zavařeniny či kořenky, štítky na úložné boxy, šanony.

Firma se zabývá prodejem dámské a pánské kožené galanterie. Sortiment zahrnuje peněženky, batohy, tašky na notebook, manikúry, opasky, klíčenky, kabelky apod.

Velkoobchod, maloobchod, prodej zemědělská technika: - traktory Zetor - náhradní díly na traktory ZETOR, ZTS: motor, vložené válce komletní, spojky, olejová čerpadla, vodní čerpadla, vodní chladiče, výfuky, olejové chladiče, turbodmychadla, ozubená kola, převodovky, rozvodovky, nápravy, brzdy, kabiny, sedačky, skla, hydraulika, čerpadla, ...

E-shop: - spodní prádlo - pyžama - dámský textil.

Prodáváme kvalitní krmiva pro zvířata. E-shop a kamenná prodejna s krmivem pro hospodářská zvířata, domácí mazlíčky: - vodní želvy - jezírkové ryby - králíky a malé hlodavce - ptáky, exotické ptactvo - koně - ovce, kozy - psi, kočky - obiloviny a luštěniny pro hospodářská zvířata - doplňková krmiva pro hospodářská zvířata ...

Výroba, export, distribuce, prodej lepenkových výrobků: - hračky - kancelářská řada - úložné krabice - nýtované kufry.

Internetový prodej, e-shop: -pneumatiky -disky -náhradní autodíly

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poskytování ...