Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Distribuce průmyslových těsnících prvků: -ploché těsnění -lisovaná těsnění -sortiment firmy Chetra -soustružené těsnící prvky -sady těsnění stavebních strojů

Výroba a servis těsnění: -pro hydrauliku -pneumatiku -rotační pohyb.

Průmyslové těsnící prvky: - hydraulické těsnění, těsnící materiály, výseky, spirály, obalované těsnění. Výroba a servis mechanických ucpávek: - ucpávkové šňůry, izolační produkty.

Výroba darčekových predmetov Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod), alebo za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)

1.Internetový obchod nabízí nářadí, stroje, zahradní techniku, krbová kamna, železářství. Doprava zajištěna po celé České i Slovenské republice. nářadí FISKARS KNIPEX HUSQVARNA TONA STANLYE NAREX PROTOOL ZBIROVIA PILANA YORK EXTOL AJAX KASPER METABO PARTNER DOLMAR HOMELITE PROMA GTM TURFMASTER WOODSTER SCHEPPACH žebříky a schůdky ...

Vinotéka, maloobchod, prodej: - víno, vína.

Internetový obchod, e-shop: - maďarské koření - maďarské speciality.

Obchodná činnosť s tovarom v rozsahu voľnej živnosti, Špecializovaný maloobchod s protipožiarnymi zariadeniami a hasiacimi prístrojmi Revízia, plnenie a oprava kovových tlakových na dopravu plynov;hasiacich prístrojov a fliaš Vrátane predaja tovaru mimo predajne

Činnost: - kovovýroba - frézování - soustružení

Maloobchod, prodej: - barvy, laky - montážní pěny, lepidla - železářství - spojovací materiál - nářadí. Výroba, kopírování: - klíčů, klíče.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Prodej kvasného lihu, ...

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Prodej: -ucelených palet obalového skla, skla, lahve -zajištění dopravy na místo určení a prodej uzávěrů. Přeprava a logistika.

Modelářství, potřeby pro modeláře. Modelová železnice. Zahradní železnice. Potřeby pro kutily.

Výroba: -řezivo, dřevěné obaly a palety. Prodej: -dřevo, dřevařské výrobky-kulatina, palivo. Lesnická činnost: -těžba dřeva, pěstování lesa. Parkové a rekultivační úpravy. Činnost technických poradců v oblasti zemědělství a lesnictví.