Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Internetový obchod, e-shop: - francouzské parfémy - toaletní, parfémové vody - kosmetika.

Čerpací stanice: - prodej pohonných hmot

Výhradním distributorem kosmetických značek, šperků a hodinek pro Českou a Slovenskou republiku.

Specializovaný eshop na cestovní kufry, cestovní tašky, pilotní kufry.

Návrh, realizace, montáž: - bezpečnostní systémy - kamery - elektronické zabezpečovací systémy.

Klíčová služba - výroba, prodej: -klíče. Prodej, montáž: -zámky -štítky dveří, kliky. -bezpečnostní celopancířované dveře. Zámečnické služby, práce - zámečník: -otevírání uzamčených dveří domů, bytů, zabouchlé dveře otevřeme.

Obráběčství -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Zámečnictví, nástrojářství

- dekorační látky - potahové látky - textilní metráž - koženky

Prodej, servis: - brusivo - řezné, diamantové, brusné nástroje - papíry - plátna - výseky - kotouče - nářadí ruční - nářadí elektrické, vzduchové, montážní vrtáky - drátěné kartáče.

E-shop: - kvalitní pletené čepice a další zimní doplňky populární kanadské značky KNITWITS

Kovovýroba: -kovové palety pro přepravu plynových láhví a kovových konstrukcí, možnost i prototypy -přepravní obaly -ocelové přepravní palety.

Prodej: -nástroje pro obrábění kovů, plastů a neželezných kovů -nástroje pro vytvoření kompletních technologií ve strojírenství, tj. soustružení, frézování, vrtání, závitování. Výroba, prodej: -ochranné pracovní pomůcky.

Činnost: - renovace střech - pokrývačské práce

Provoz internetových obchodů. Internetový obchod, e-shop: -vlněné deky, polštáře. -ortopedické matrace. -kosmetika. -módní doplňky. -hodinky. -potravinové doplňky. -kuchyňské roboty zn. Ronic. -vakuové baličky potravin. -kuchyňské spotřebiče. -spotřební elektronika. -autodoplňky. -nářadí.

Prodej nábytkového a stavebního kování: -stolařské, truhlářské potřeby -kování Hettich -bezpečnostní kování -vložky do zámků -okenní kování -nábytková dvířka -plastové kování -úchytky, věšáky -šatní tyče -nábytkové vložky -dřezy -vodovodní baterie -kování na posuvné dveře -nářadí a měřidla -lepidla -vrtáky ...

Bazar, komisní prodej: -dámské a dětské oblečení -kojenecké potřeby

Služby v oblasti stravování: Obědy v jídelně, obědy s dovozem, výroba studené kuchyně Oslavy, svatby - sál 120 míst. Provozovna: Družstevní - bývalé JZD Vlára, nyní průmyslová zóna Slavičín-Hrádek.

Velkoobchodní prodej: - kosmetické výrobky - mýdlo, prací prostředky - depilační prostředky. Výroba: - jiné základní anorganické chemické látky.

Výroba mlýnských výrobků - pšeničné, žitné, kukuřičné mouky, mouky pro pekařské účely, pro speciální účely, mouky spotřebitelsky balené -mlýnské suroviny do krmných směsí pro živočišnou výrobu (šrot, otruby).