Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Prodej: - mycí stroje na mytí autobusů, přívěsů, kamionů, cisteren a kolejových vozidel.

Jiří Engliš – tsampafood - tibetský pokrm

Prodej: - aromaterapie - ingredience - přírodní parfémy

Velkoobchod a maloobchod Fairtrade BIO potravin.

Kovovýroba, služby, práce: - stříhání plechů do tloušťky 6 mm - ohýbání plechů do tloušťky 5 mm na ohraňovacím lisu - sváření: - elektrodou - v ochranné atmosféře CO2 - netavící se elektrodou v atmosféře argonu (nerez ocel) - sváření hliníku trubičkovým drátem v atmosféře CO2 + argon - obrábění: - univerzálními hrotovými ...

Velkoobchod: - průhledné a barevné PVC folie, bez ftalátů - technické folie

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a ...

Výroba a distribuce kožené galanterie - aktovky, peněženky, kožené opasky, pouzdra - prodej manikúr a náplní do nich. Provozovna: - adresa: Osvobození 1699, 393 01 Pelhřimov.

Výroba, e-shop: - výstrojní součástky pro příslušníky AČR a hasiče - insignie - znaky - suvenýry - čepice

Prodej: - plechy, klempířské výrobky - spojovací materiál - střešní okna Velux - střešní krytiny - podstřešní izolační fólie - izolační pásy.

Výroba, prodej: - trička která pomáhají mírnit projevy atopického ekzému

Pobočka. Prodej: -okapové systémy, žlaby, svody, háky. -střešní krytiny, izolace. -střešní okna. -střešní latě. -klempířské nářadí.

Kompletní sortiment materiálů pro klempíře a pokrývače: - prodej - výroba - materiály pro stavbu a rekonstrukce střech.

Prodej materiálu pro klempíře, pokrývače: -klempířské prvky -plechy -krytiny -izolace -spojovací materiál -střešní okna -nářadí.

Střechy Čajda Realizace: - střechy na klíč, rodinné domy na klíč. Rekonsrukce střech. Klempířské a tesařské práce. Prodej: - střešní materiály - zahradní domky, nábytek.