Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
E-shop, internetový obchod - modelářské zboží - dřevěné, plastové modely - nástroje. Kamenná prodejna - Tř.1.Máje 342, Liberec

Dovozem, distribuce, e-shop: - BIO mladý zelený ječmen.

Velkoobchod, prodej, e-shop - jednodruhová káva - čaj - směsi na espresso - originální příslušenství na přípravu kávy nebo čaje.

Služby: - školení, konference a semináře z oblasti zdravotnictví.

Výroba, prodej, e-shop: - polyetylenové obalové fólie - parotěsná fólie - bublinková fólie - stretch fólie - lepící pásky - pytle, sáčky - překrývací plachty.

Jsme předními výrobci balistických vest, protiúderových prostředků, balistických přileb a přídavného pancéřování realizujeme kompletní zakázky tzv. na klíč s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi. Balistické vesty Protiúderové prostředky Balistické přilby Přídavné pancéřování Taktické vybavení (vesty, rukavice atd.)

Pivovar Zbraslavice - výroba piva - výčepní světlé, světlý ležák, tmavý ležák, světlý speciál.

- Skladování - Výroba rafinovaných ropných produktů

BIO obchod -nabídka produktů z českých ekofarem -Bio kosmetika -ekodrogerie

Prodej tanečních bot a publikací týkající se Salsy.

Prodej svatebních a společenský šatů, půjčovna svatebních šatů, prodej svatebních doplňků

Servisní pronájem textilií JOB*: -prádlo, lůžkoviny pronájem a servis s využitím v gastronomii, hoteliérství, zdravotnictví -pracovní oděvy pronájem a servis s využitím pro potravinářský, farmaceutický a strojírenský průmysl, řemesla a služby (bundy, kalhoty, overaly, speciální oděvy pro značkové autoservisy) -objem ...

E-shop Prodej: - mikiny s potiskem - nadměrná trička - trička s potiskem

Vinotéka Kroměříž. Prodej: -sudová, lahvová vína - bílá, červená. Jaká vína nabízíme: - Rulandské bílé, Rulandské šedé, Neuburské, Ryzlink vlašský a rýnský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Müller-Thurgau, Veltlínské zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

SIKA GALERIE-STAROŽITNOSTI Provozování galerie Soudní znalec v oboru starožitnosti. Zprostředkování, nákup a prodej starožitností. Odborné odhady starožitností. Odborné posudky pro celnice, pojišťovny, soudy, notářství.