Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a ...

Výroba: -palety, europalety -dřevěné obaly -řezivo. Prodej řeziva.

E-shop, internetový prodej: - skleněné výrobky - sklenice na víno - džbány - skleněné vázy, mísy - pískování skla (sklenice, hrnky, mísy, vázy, džbány a karafy)

Služby: - ladění klavírů, pian - opravy mechanik všech typů klavírů, regulace mechaniky.

Výroba textilních dekorací – dečky, ubrusy, prostírání, záclonky, závěsy, vánoční i velikonoční ozdoby, vše vyšívané technikou richelieu. Pouze bílé provedení. Výroba na zakázku dle přání zákazníka. Výroba plechových a dřevěných dekorací – konvičky na zalévání, obaly na květináče, vaničky na květiny, krabičky, truhličky, šperkovnice, poličky, ...

Jsme jedna z nejdéle fungujících pražíren v ČR. Za víc jak 25 let pražení kávy, nám prošly rukama a také pražičkou, stovky kvalitních druhů káv. Dokonalým pražícím postupem Vám zprostředkujeme maximální kávový zážitek.

Prodej: - oleje a maziva - hydraulické, převodové, kompresorové, strojní oleje - obráběcí kapaliny.

Společnost Klášterecké oplatky s.r.o. se specializuje na výrobu lázeňských oplatek. Naše lázeňské oplatky jsou klasický český výrobek, který má dlouholetou tradici. Vyrábíme lázeňské oplatky a trojhránky podle tradiční receptury. Dodáváme je v několika různých druzích a variantách, čtyři druhy kulatých spékaných oplatek s cukrovým prosypem, tři ...

Truhlářstvívýroba - kuchyňské linky - nábytek - vestavěné skříně - ložnice - pokojíčky - postele - kancelářské stoly - výroba z lamina Truhlářská výroba - kancelářské stoly Truhlářská výroba, prodej, dodávka a montáž - kuchyňské linky Prodej, dodávka a montáž - ...

Naše firma se zabývá zeleninovou a květinovou sadbou. Dále květinami pro Váš balkón, výrobou smutečních věnců a kytic. Tvoříme dušičkovou i adventní vazbu. Prodáváme substráty, hnojiva, postřiky.

Prodej: květin, pokojových rostlin, balkonovek, substrátů, hnojiv, postřiků, dárkových předmětů, pěstebních nádob, semen. Výroba: balkonových rostlin, velikonočních dekorací, dušiškového zboží, adventních a vánočních dekorací.

Krejčovství. Šití, vyšívání, opravy oděvů a prádla. Prodej a zprostředkování činnosti v tomto oboru.

Květinářství: květiny - řezané, hrnkové, umělé, sušené - vazané kytice, - smuteční aranže, - speciální aranžmá(z klobás, cigaret, ovoce a zeleniny, lízátek, fotek, peněz, aj.) balící materíál svíčky a esence dárky dekorace na položení í pověšení tisk smutečních stuh výzdoba při akcích zboží pro tvořivé a mnoho jiného

Veškerá květinová vazba. Aranžace interieru i exterieru. Prodej travního osiva za bezkonkurenční ceny.

-Zprostředkování obchodu -Specializovaný maloobchod -Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví

Malobochod: -řezané květiny -pokojové venkovní a balkonove květiny -sušina, dárkové zboží -návody na pěstování pokojových rostlin, lyofilizace, zásilkový obchod.

Maloobchod, prodej, květinářství: -květiny...

Chovatelské potřeby. Specializovaná prodejna vybavení pro chov domácích zvířat - slepice, králíci, holubi a ostatní drobné zvířectvo.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence