Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Služby - grilování nebo zabíjačka na akce na klíč - sele na grilu, kýta na grilu, steaky - prodej masa na gril - zapůjčení party stanů.

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - kuchyňské potřeby - nože, příbory - domácí elektrospotřebiče - dárkové předměty.

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na automobily: - ŠKODA 100, 120 - FAVORIT - evropské zahraniční vozy. Autopříslušenství: - autobaterie 40-180 ah - autorádia - autopotahy. Autoservis a pneuservis.

E-shop, internetový obchod - autodoplňky, motopříslušenství - domácí elektrospotřebiče - počítače, pc - chovatelské potřeby - nářadí - zahradnické potřeby.

Prodej a internetový katalog prostředků k řešení havarijních situací. Nabízíme: - těsnící prostředky - průmyslové rohože a utěrky - olejové a odpadové hospodářství - sorbenty sypké i textilní - značení, zrcadla, značky - ochranné pomůcky - odmašťovací stoly a bezpečnostní nože.

Výroba: - upomínkové předměty: - kreslené magnetky zámků, hradů, měst - vypalované magnetky - dřevěné medaile - dřevěné masivní trojhranné tužky.

Velkoobchod s obalovým materiálem - nápojové kelímky - kelímky na kávu, kelímky na espresso, víčka na kelímky - podnosy pod kelímky, míchátka na kávu - plastové nádobí - obaly a boxy na jídlo - misky na saláty - papírové obaly - tašky, sáčky a přířezy - BIO obalové materiál.

Pražírna kávy, kavárna, restaurace. E-shop - zrnková káva.

Výroba zateplené psí boudy - psí bouda pro malá i velká plemena.

Maloobchod, prodej: - kabelky - kufry - batohy - kožené oděvy.

Služby: - svatební floristika - svatební kytice, výzdoba.

E-shop, internetový obchod - krmivo pro zvířata - chovatelské potřeby - pamlsky - doplňky pro zvířata.

Podnikateľské poradenstvo Reklamná a propagačná činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb v rozsahu voľnej živnosti Sprostredkovanie kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností - realitná činnosť Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľných živností Kúpa tovaru na účely jeho predaja iným ...

Maloobchod, prodej: -zlatnictví, klenotnictví -stříbro, zlato, chirurgická ocel, klenoty -hodinky -dárkové zboží Výroba zlatých, stříbrných šperků, snubnich prstenů, odborné zlatncké opravy

Šperkařská dílna RicART - ručně vyráběné šperky ze stříbra i jiných kovů s polodrahokamy - prsteny, naušnice, přívěsky.

Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží.

Internetový obchod, e-shop: - dětský značkový second hand - outletové oblečení.

Ubytování, celoroční provoz: -14 jednolůžkové pokoje v ceně 850 Kč se snídaní -55 dvoulůžkových pokojů v ceně 1290 Kč se snídaní -apartmá v ceně 2500 Kč se snídaní -všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, WC, telefonem a barevnou satelitní televizí, zvířata za poplatek 100 Kč Hotelové služby poskytované zdarma k ubytování: ...

-Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního ...

Výroba: - kartonové obaly - krabice (klopové, s víkem) - proložky - zasouvací obaly - přířezy - vlnitá lepenka v rolích

Someliér akce Vinotéka Praha 2 také umožní sejít se skupince cca 10 až 20 lidí, kdy je přítomen i someliér. Při této události máte možnost ochutnat z široké nabídky vín a samozřejmě vychutnat si k němu skvělé sýry a báječné klobásky.

E-shop: - dětské oblečení - plavecké čepice, brýle, boty do vody - sportovní potřeby - školní potřeby