Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej, e-shop: - metráž - látky - galanterie

Výroba strunných hudebních nástrojů: - kovové respohonické kytary - dřevěné resophonické kytary - náhradní díly.

Služby: - montáž fólií na budovy i automobily - protisluneční, tepelněizolační a bezpečnostní fólie

Prodej, e-shop: - loutky - marionetty

Prodej, rozvoz: - barelová voda, výdejníky a kojenecké vody značek Fromin a Horský pramen.

E-shop: - dámské a dětské oblečení

E-shop, internetový obchod - dámské sukně a šaty.

Maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby - kancelářská technika (kromě počítačů) - papír (kancelářský, faxový, technický, xerografický, tiskopisy, etikety, obálky, sešity, bloky). - kovový speciální kancelářský nábytek (skříně na mapy, registrační skříně). Oprava, servis: - kopírovací stroje, kopírky SHARP, MINOLTA, CANON, ...

Prodej, e-shop, potisk: - trička dámská, pánská dětská - kšiltovky - yoya, joja - káča - kendama - frisbee - spinnery

Výroba: -mražené pekařské a cukrářské polotovary: -šátečky, hřebeny, záviny, šneky, croissanty, bagety. -listové těsto.

Prodej, bazar, e-shop: - použité pneumatiky, Alu kola, plechové disky, kryty kol - vybavení pneuservisů Služby: - pneuservis

E-shop - stolní hry s miniaturami orientovaný převážně na Warhammer a jeho odnože.

Cateringové služby: - zajištění občerstvení, pohoštění - společenské akce - narozeninové oslavy - svatby - bankety - jubilea - recepce. Řeznictví.

Návrhy, realizace, šití: - textilní dekorace - záclony, závěsy - ubrusy - dekorační polštáře. Prodej: - bytový textil - ložní prádlo - ručníky - přikrývky - hrníčky, dózy, svíčky. Montáž: - římské rolety - japonské panely - záclonové tyče - kolejničky.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba plastových a pryžových výrobků

E-shop, internetový obchod - sportovní doplňky a vybavení - vybavení na hokej, florbal, tenis - míče a doplňky - outdoorové vybavení - hry a hračky - bižuterie - dámské kabelky - dámské oblečení.

Paliva Nové Město nad Metují Prodej: Pevná paliva: Černé uhlí, hnědé uhlí Koks Dřevěné a uhelné brikety Zpracování a prodej palivového dřeva Dále nabízíme prodej: Písku a drtí Maziva a oleje Prodej propan-butanových lahví Provoz pneuservisu pro osobní vozidla Prodej pneumatik různých značek dle přání zákazníka Zimní ...

Prodej: - komponenty do plastových oken

Internetový obchod, e-shop: - elektronické cigarety. Oprava, servis: - počítače, tablety - mobilní telefony.

Společnost Ing. Petr Valentík - shoe-shop.cz provozuje internetový obchod s dámskou a pánskou obuví. Najdete u nás kvalitní a zdravotně nezávadnou obuv od renomovaných německých výrobců. Prodáváme značky Rieker Antistress, Meindl, Fly Flot i další. Sídlíme v Praze. Internetový obchod, e-shop: Dámská obuv, boty: - polobotky - baleríny - ...