Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
E-shop: - hotová chlazená jídla - předkrmy a svačinky - polévky - hlavní jídla - saláty - přílohy. Provozovna: Vysoká nad Labem 160 503 31 Hradec Králové Výdejní místo Praha Kolbenova 499/42 190 00 Praha 9 Po-Čt: 9:30-–17:00; Pá: 9–13:00 hod Tel: +420 777 140 974 Email: kolbenova@hamham.cz Výdejní místo Vysoká nad ...

Prodej, e-shop - produkty přírodní medicíny - přírodní kosmetika - čaje, byliny, houby - oleje - cuktrovinky, pochutiny.

E-shop, internetový obchod: - elektronika - příslušenství k pc - sluchátka a přehrávače - žárovky - kabely a konektory - hračky - hudební nástroje - nářadí - domácí potřeby - sportovní potřeby - auto příslušenství.

Velkoobchod: - průmyslové těsnění - spojovací materiál.

Specializovaný velkoobchod, internetový prodej, eshop, e-shop: - tabákové výrobky - vybrané kuřivo: - cigarety - exkluzivní doutníky - tabáky - dýmkové, cigaretové, šňupací - elektronické cigarety a doplňky - kuřácké potřeby - zapalovače, dýmky, střihače, čističe - káva, čaj a doplňky - alkoholické nápoje - nealkoholické ...

Prodej, montáž, pronájem, servis: - dopravní značení

Velkoobchodní zastoupení Biooo.cz: - přírodní kosmetika - ekologická drogerie.

Internetový obchod, e-shop: - oleje - maziva - speciální kapaliny pro automobily, těžkou techniku a průmysl.

Instalace, servis: - mořské akvárium. E-shop, prodej: - mořští živočichové (ryby, koráli, mořští koníci, hvězdice...) - príslušenství pro akvária.

KVĚTINY U JANINY Květinářství, maloobchod: - řezané, hrnkové květiny. - kytice. Rozvoz květin po Liberci.

Květiny Extra Kytice z růží, kytice slavnostní, kytice smuteční, svatební kytice, hrnkové květiny a ostatní. Jak se starat o květiny se dozvíte na našich stránkách.

Prodej, e-shop: - ručně vyráběné šperky - náušnice - náhrdelníky - náramky - prsteny.

Prodej: - květiny - zahradnické potřeby - květinářské doplňky. Sadové a parkové úpravy: - zakládání okrasné zeleně (zahrady, parky) - poradenská činnost. Zásilková služba-EUROFLOR (květiny v rámci celého světa). Dovoz květin do bytu (pouze Liberec).

Výroba: - papírové pytle - papírové tašky.

Prodej - polyethylenové fólie se samolepícím spojem - desky z extrudovaného polystyrenu Prodej - systém kročejových izolací a dilatačních pásů - izolační stavební desky s povrchovou úpravou

Velkoobchod, e-shop - minerální kosmetika - minerální make-up - masážní oleje - květinové vody - kosmetické suroviny a emulgační vosky.

Velkoobchod, maloobchod: - lihoviny - koňak - vodka - víno - šumivé víno - šampaňské - whisky.

Květinářství. Prodej: -květiny -semena -keramika -ikebany, suchá vazba.

Prodej vázaných a hrnkových květin, drobného dárkového zboží. Možnost objednávky svatebních, smutečních a netradičních vazeb, doručení po Turnově a okoli...

Výroba a distribuce: - přírodní pramenitá voda do organizací i domácností, velkých společností - velkoobjemově balené vody - nápojové automaty - nabídka instantních nápojů.

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - profesionální kávovary - zrnková káva - horká čokoláda

Výroba: - plastové kelímky, kanystry, lahve či vědra.