Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Provoz: - závodní jídelny - kantýny - studená kuchyně - výrobna lahůdek - catering - chlazená a mražení jídla

Výrobce čokolády a pralinek. Ručně dělané pralinky dle francouzských receptur z kvalitní čokolády. Prodejna: Ztracená 9, 77900 Olomouc.

Zpracování použitého textilu a velkoobchod s použitými oděvy - přímý dovoz; Export / Import. Přímý a oficiální dovozce dominikánské kávy značky Café Santo Domingo do ČR a EU Velkoobchod a internetový obchod s kávou Café Santo Domingo a dalšími produkty z Karibiku. Rum Brugal.

Velkoobchod s použitými oděvy. E-shop. Second hand. Rozvoz po celé ČR. Dovoz: irsko, německo, rakousko, holandsko, francie, anglie.

Prodej, e-shop: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - vinylové podlahy

Prodej - kávovary - kávové kapsle - zrnková káva - čaj. Půjčovna a servis kávovarů.

AFRICKÝ BROKÁT Africký brokát je unikátní žakárský výrobek založený na extrémně hustě dostavené bavlněné tkanině z nejjemnějších přízí z egyptských bavln. Součástí firemního know-how jsou africké motivy, specifické vazby a zejména speciální úpravy, jejichž kombinace rozhoduje o úspěchu nabídky a postavení brokátu na trhu. Vývoj speciálních úprav ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod: -bytový textil -hotelový textil -reklamní textil -ubrusy -košile -ručníky

Společnost VEBA je tradičním českým výrobcem bavlněných žakárských tkanin. Zaměřuje se na produkci oděvního a domácenského sortimentu. DOMÁCENSKÝ TEXTIL V oblasti domácenské textilu vytváří VEBA koordinované kolekce damaškových lůžkovin, ubrusů a prostírání a koupelnového froté programu. Luxusní řada výrobků pod obchodní značkou CAREZZA z ...

Výroba, prodej, e-shop - deskové a karetní hry - výukové pomůcky.

Dodání, prodej: - obalové materiály - plastové komponenty - fólie, sáčky, plastové obaly - kartonové obaly - lepicí pásky - polyetylenové pěny.

Hostinská činnost -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Prodej: - hudební nástroje. Provoz nahrávacího studia a hudební agentury, opravy hudebních nástrojů, ladění klavírů.

Esoterika, Feng-shui. Prodej, eshop: - léčivé kameny, minerály - kamínky, korálky.

Zlatnický ateliér. Zaměřujeme se na výrobou a prodej moderních snubních prstenů a šperků (kombinace zlata nebo stříbra s titanem). Snubní prsteny a šperky vyrobené Japonskou technikou mokume gane. Prsteny jsou ze zlata, palladia, stříbra, platiny, titanu, chirurgické a damaškové oceli. Vykupujeme zlato a stříbro. Vytvoříme prsteny i ...

Společnost LIGHT Gold s.r.o. obchoduje s drahými kovy a investičním zlatem - výkup drahých kovů a obchod s investičním zlatem.

Zajišťování dodávek občerstvení. Cateringové služby na klíč.

Návrh, výroba a prodej: - průmyslové těsnění Výroba: - ucpávkové kroužky pro čerpadla a ventily ze šňůr a grafitu - přírubová a tvarová těsnění.

Služby: - konzultační, vývojová a vzdělávací společnost - dodavatel software - informační technologie. Pobočka Praha: Čerčanská 30 140 00 Praha 4 Pobočka Brno: Konopná 12 617 00 Brno

Lesnická činnost. Služby: - těžba, přibližování a prodej dřeva - prodej palivového dříví - kácení stromů - pěstební činnost - stavba, oprava a bourání oplocenek - sázení a ožínání stromků - natírání stromků proti okusu zvěře - lov zvěře - prodej zvěřiny.

Dodáváme průmyslové, motorové, převodové, zemědělské, hydraulické, průmyslové oleje a maziva, kovoobráběcí kapaliny, chladící kapaliny, provozní kapaliny, Ad blue, aditiva, speciální mazací prostředky a spreje, autokosmetiku primárně značek Lotos Oil, Classic Oil, Castrol, Q8 Oils, Aral, BP, CS Line, Carline, Lubline. Prodej autobaterií značek ...

Prodej hudebních nástrojů: - kytary, baskytary - smyčcové nástroje - piana - ozvučovací technika. Příslušenství pro mobilní telefony: pouzdra, folie, skla, nabíječky. Elektronické cigarety, liquidy a příslušenství.