Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Maloobchod, prodej: - dámské oděvy - dámské volnočasové, sportovní oblečení.

Služby: - výživové poradenství - poradenství v oblasti hubnutí

Práce: -tvarové výseky různých tvarů z různých materiálů (papír, PVC): -etikety, samolepky -těsnění. Výroba, prodej: -zdravotní obuvi -zdravotní pracovní obuvi -ESD, antistatické pracovní obuvi -letní sandálová obuv, sandály -antibakteriální, vložky do obuvi s nanočásticemi stříbra - protizápachové stélky -ortopedické ...

Maloobchod, prodej: - textil - kožená galanterie. Služby: - sběrna, čistírna peří.

Výroba resinových modelů letadel. Výroba na zakázku - dřevěný nábytek na míru, uzamykatelné vitríny a skříňky. Laserové řezání a gravírování do dřevěných materiálů, překližky, plastu, skla, zrcadel a kůže a pískování do skla.

E-shop: - drahé kameny - diamanty - spinely - safíry - zirkony

-Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej.

Výroba, e-shop, internetový obchod, maloobchod: - ručně vyráběné šperky.

Ohňostroje Přerov Prodej: - zábavná pyrotechnika - ohňostroje - ohňostrojové práce - nápisy, loga, čísla - provádění ohňostrojů pro jakoukoli příležitost.

Činnost: - zámečnické práce - výroba ploty, branky, regály, vrata

Prodej a servis - ekonomický a obchodní software - počítače, tiskárny, notebooky. E-shop - počítače - mobilní telefony - pokladní systémy - tablety, čtečky - televizory.

Výroba, prodej, e-shop: - trezory - skříně na zbraně - trezory do auta Obchodní kancelář: Šafránkova 1238/1 Praha

E-shop: - čokoládové dárky - dárkové koše - čokoláda - marcipán

Modely - Hračky - Videopůjčovna - RC modely - kreativní hračky - papírové modely.

Emily-móda s.r.o. je butik s dámskou módou, který nabízí celoročně velký výběr dámských plavek a spodního prádla až do velikosti 52 a módní značky italské, belgické, maďarské a německé výroby. Butik s dámskou módou: - italská móda - značkové a luxusní spodní prádlo a plavky - italská značka Leidiro - dámské německé kalhoty Zerres - ...

Pěstování, prodej, e-shop: - bylinky - keramika - bylinkové polštářky

E-shop, maloobchod: - vlasová kosmetika - šampony - hřebeny, kartáče na vlasy.

Obchodní a zprostředkovatelská činnost.

Zlatnictví, prodej: - zlaté a stříbrné šperky - snubní prsteny.

Prevádzanie účtovníckych prác Veľkoobchod so zeleninou, ovocím a zemiakmi Sprostredkovanie obchodu s OZ,zmieš.tovarom,knihami,časop.

Květinářství: - kytice - hrnkové květiny.