Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Stavební činnost, výstavba: - bytová - nebytová

Pražírna kávy Obchod - káva, čaj, kakao, cukrovinky. Porcelán na přípravu kávy a čaje. Kávové a čajové filtry, odvápňovací přípravky do kávostrojů, ruční mlýnky na kávu, french pressy, drippery. Kavárna Nápojové automaty - prodej, pronájem, operating, servis Profesionální přístroje na přípravu espressa E-shop: - káva - čaje - ...

Zlatnická firma Routa Soliter Granát - výroba klasických i moderních šperků. - eshop.

Návrh a šitie svadobných šiat na mieru Svadobné šaty + Haute Couture = Wedding Couture Návrh a šitie svadobných šiat na mieru. Made in Slovakia. Made by Salon Renky. Navrhneme a ušijeme Vám svadobné šaty, presne tie, po ktorých už od malička snívate.

Baliace práce Sťahovanie bez dopravy Mechanické úpravy na zakázku Sprostredkovateľská činnosť Služby verejných nosičov a poslov Výroba drevených obalov z hotových dielov Výroba a stavba strojov s mechanickým pohonom Skladovanie tovarov a manipulácia s tovarom v sklade Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi ...

Výroba, distribuce hotových, sterilovaných cestovatelských jídel.

ADVANCE nutraceutics se zabývá výrobou a prodejem kvalitních potravinových doplňků.

Přírodní suroviny pro potravinářství, farmacii, kosmetiku a chemický průmysl

Velkoobchod s železářským zbožím: - stavební a nábytkové kování - bezpečnostní kování a bezpečnostní závory - automoto-zámky, autoblokace - zadlabací zámky, vložky, visací zámky, zámky na kola - závěsy, dveřní zavírače a dovírače - trezory, peněžní kasy, poštovní schránky, hobby boxy - drátěná šroubovina, záclonovina, baterie ...

Prodáváme doplňky na zahradu, pracovní rukavice, stylové oblečení na zahradu, holinky Laura Ashley, dětské pracovní rukavice, dekorace do zahrady, zahradní osvětlení, lucerny.

Prodej dámské konfekce. Prodejny: Husova 174/11 602 00 Brno - Staré Brno náměstí Svobody 702/9 602 00 Brno

Prodej: - luxusní dámské spodní prádlo.

Velkoobchod - oleje, maziva Shell - motorové, převodové oleje - oleje a maziva určené pro nákladní vozy, stavební stroje a zemědělství - plastická maziva.

Návrhy a výroba šperků. Prodej, e-shop - snubní prsteny - zásnubní prsteny - barevné diamanty.

Studio Květuše - prodáváme dámské, pánské i dětské svatební a společenské šaty, svatební doplňky, obuv. Zajistíme snubní prsteny, oznámení, dorty, květiny. Vyrábíme ozdoby na auta, doplňky a stojany na dorty, závoje, klobouky, doplňky do vlasů.

Cukrářství U Beránků - velkoobchodní prodej trvanlivých luxusních dortů do cukráren, kaváren. Vánoční cukroví luxusní řada.

Služby: - rekonektivního léčení - regresní terapie

Velkoobchod, maloobchod. DROGERIE: - vlasová kosmetika - tělová kosmetika - osobní hygiena - prací prášky - čistící prostředky - úklidové pomůcky - pomůcky do domácnosti - stáčená drogerie.

Výroba, prodej: - textilní hračky a didaktické pomůcky - plyšové hračky - kojenecké hračky - maňásci, prstoví maňásci, polštářky, dekorativní sítě, kapsáře, pohádkové čepičky, karnevalové kostýmy, molitanové stavebnice - žížala Jůlie - lichožrout Hihlík - Kuky - Saxána - výroba reklamních maskotů. Sídlo firmy: - Sušice 86, 75111 ...

Výroba - mechanické přístupové systémy - zámky - vložky - klíče

Knihařství a písařství - výroba knih, zápisníků, trháčků, přání.

Výroba pánské konfekce - především pánských obleků. Pánskou konfekci vyrábíme ve vysoké kvalitě díky zkušenostem prostějovských oděvářů.