Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
E-shop: - těhotenské oblečení - kosmetika - dětské oblečení - hračky

Maloobchod, prodej: Prodej náhradních dílů na nákladní i osobní automobily. Kompletní servis, výroba vzduchových a hydraulických hadic a trubek. Opravy převodovek. Stáčení brzdových bubnů. Nýtování brzdového obložení na počkání. Výroba klíčů FAB, MUL-T-LOCK, EVVA, TOKOZ. AUTOKLÍČE s čipem i bez. Dálkové ovladače.

Umělecké kovářství, zámečnictví - ruční zpracování kovů. Výroba - ploty, brány, mříže, zábradlí - panty, kliky, dvěřní kování - svícny a svítidla - nerezové zábradlí - markýzy, schránky.

Velkoobchod, prodej: - ložiska všech typů a rozměrů - ložisková tělesa - klínové řemeny - gufera, hřídelová těsnění - spojovací materiál - řetězy.

Prodej: -zahrádkářské a zahradnické potřeby -chovatelské potřeby -vinařské potřeby -zahradní technika -elektrické ruční nářadí -autobaterie.

Svatební salón Česlava má dlouholetou zkušenost s půjčováním i prodejem společenských a svatebních šatů. Půjčovna a prodejna společenských a svatebních šatů a obleků nabízí k zapůjčení či koupi: - jednoduché svatební šaty i exkluzivní modely - pánské obleky svatební i společenské - šaty pro družičky a mládence - společenské a plesové ...

Firma AMABIENTE vyrábí svíčky z palmového oleje. AMABIENTE to je ruční výroba a prodej kvalitních svíček s originálním designem. Vybrat si můžete ze široké škály barev i tvarů. V prodeji: - stolní svíčky - prostorové svíčky - vonné svíčky - dárková balení svíček - venkovní svíčky - sezónní svíčky - svícny.

Květinářství online - doručování a rozvoz květin v celé ČR - květinové koše, kytice.

Výroba, prodej: - modely - bojová technika

Prodej, e-shop - sportovní oblečení - moto příslušenství, moto cross vybavení - oleje, maziva. Kamenný obchod Horní Branná 1, 512 36 Otevírací doba: Pondělí - Pátek: 8:00 - 16:00

Tvarůžková cukrárna: - tvarůžkové moučníky - miletínské modlitbičky - hořické trubičky - tyčinky a preclíky ze Šumavy - jablečné mošty z Mezic - netradiční likéry a pálenky - tvarůžkový bramboráček, hot dog, tatarák nebo langoš.

V oboru masérských služeb se pohybujeme více než 10 let. Klientům zajišťujeme odpočinek, uvolnění celého těla a regeneraci svalů. Prováděné masáže: - sportovní - regenerační - klasické - masáž lávovými kameny Prodej: - potravních doplňků - zelených potravin

Pokládka: - kamenné koberce

Společnost Florcentrum Foltýnová s.r.o. se již od roku 1990 zabývá prodejem širokého sortimentu květin, v současné době provozuje více než 20 prodejen a kamenných obchodů v rámci celé České republiky. V nabídce společnosti Florcentrum Foltýnová s.r.o. najdete: - řezané květiny - gratulační kytice - svatební floristika - smutební ...

Výroba a prodej: Práškový hydrolyzát kolagenu- GEPROCOL

Maloobchod, e-shop: - hudební nástroje - kytary - bicí, dechové nástroje.

Výkon zeměměřických činností -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a ...

Provádíme úpravu srsti psů všech plemen, stříhání a trimování. Prodej oblečků pro psy, hraček a pamlsků.

Výroba, maloobchod: -dřevo -palubky -stavební řezivo. Dřevoobchod: -jehličnaté řezivo, stavební, truhlářské a hoblované. Listnaté řezivo, palubky obkladové, podhlahové lišty. OSB, dřevěné obaly, přípravky na ochranu dřeva, lazury na dřevo.

Internetový obchod, e-shop: - hračky - dětské oděvy - fusaky - látkové pleny - dětské osvětlení.

Domácí dílna: -Prodejna železářství a potřeb pro kutily. -Stolařské práce.

Výroba, prodej - akustická piana - klavíry.