Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Kožené a dřevěné výrobky i spojení dřeva a kúže. Vyrábíme: - pro ženy - kožené kabelky, ledvinky, peněženky, náramky, brože, náušnice, dřevěné brýle - pro muže - opasky, peněženky, obaly, kšiltovka s korkovým kšiltem, dřevěné brýle, motýlci - doplňky - dřevěné balanční desky, diáře, svícny, kožené přívěšky na klíče, - na zakázku - ...

Butik, ve kterém je možné zakoupit módu českých návrhářů a evropských etických značek. Sortiment zahrnuje autorské šperky, designové a módní doplňky, umělecké předměty, časopisy a knihy pro děti i dospělé.

Zahrádkářské potřeby a nářadí, hrnkové a řezané květiny, potřeby pro domácnost, potřeby pro kutily a řemeslníky, ruční nářadí, spojovací materiál a další.

Potraviny Ngoc s.r.o. - prodej potravin a smíšeného zboží. Potraviny jsou součástí řetězce CP BALA.

Prodej, maloobchod, velkoobchod. Koberce: -kusové-materiál 100% vlna, PP heatset -kolekce HABITAT navazuje na dlouholetou tradici výroby koberců v Náměšti -dovoz Belgie-firma Ragolle, Beaulieu moderní i klasické dezény. Podlahové krytiny: -velký sortiment, zajímavé ceny (SPOLTEX). Bytový textil: -kompletní sortiment českého bytového ...

Květinářství, velkoobchod s květinami - hrnkové, pokojové, balkónovky. Výroba květinových vazeb a aranžmá.

Výroba, velkoobchod, eshop: - chipsy - instantní polévky a luštěninové pochoutky - instantní kaše - ovocné tyčinky - bezlepkové suroviny - ovocné bonbony bez cukru.

Restaurace Mikulovská vinárna je synonymem pro vynikající kuchyni, která každý den láká svými více než 120 druhy specialit. Od čerstvých ryb, lahodných mořských plodů, poctivých steaků až po domácí těstoviny a autentickou italskou pizzu – u nás si každý pochutná. Pro velké oslavy nabízíme grilovaná selata, krůty, jehňata a vepřové kýty, které jsou ...

Objevte kouzlo Vinařství Kovacs, kde se tradice snoubí s vášní pro vinařství. Toto malebné rodinné vinařství se nachází v obci Novosedly na Moravě. Na rozloze 39 hektarů zde pečlivě pěstujeme vinnou révu, abychom každoročně představili světu téměř 200 tisíc lahví vynikajícího vína, nesoucího charakteristický rukopis regionu. Každá kapka vína z ...

CHÂTEAU VALTICE - Vinné sklepy Valtice, a. s. patří mezi nejvýznamnější tradiční výrobce vín a je největším pěstitelem révy vinné v ČR. Historie tohoto vinařství má kořeny již na začátku 15. století. Už tehdy Lichtenštejnové poznali, že na jižní Moravě jsou vynikající podmínky pro pěstování révy vinné a po vzoru francouzského vinařského dominia ...

Provozování autoškoly -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené Opravy silničních vozidel

Šperkařský ateliér, výroba: - cínové šperky.

Společnost zajišťuje dodání kabelů pro automatizaci, kabely pro elektroniku a počítače, sdělovací instalační kabely, kabely zvukové a ovládací kabely, kabely k požárním hlásičům, silikonové vodiče a kabely odolné vůči teplu i do zahraničí.

Farma, prodej: - živá drůbež - maso drůbež, králíci Služby: - účetnictví - kurzy ekonomie, účetnictví

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Velkoobchod a maloobchod

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Redukce váhy, detoxikace organismu, poradenství. - doplňky stravy (THERAPIN, ENZYMIX, BODY SHAPE TEA)

ŘEZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ LATOŇ s. r. o. sídlí v malebné vesničce Chlebičov, 7 km od města Opavy. Nabízí kvalitní výrobky z čerstvého masa, včetně šunky, párečků, klobás a uzených paštik.

Prodej: - pneumatiky - ocelové a alu disky - náhradní díly. Servis: - pneumatiky nákladní a osobní - autoklimatizace - opravy alu disků - mechanické a servisní práce - geometrie kol. E-shop: - pneu - náhradní díly.

Výroba: -pracovní oděvy pro čisté prostory -antistatické oděvy pro EDS prostory -antistatické oděvy pro prostory s nebezpečím výbuchu.

Velkoobchod: -železářské zboží-zámky, kování -visací, zadlabávací a nábytkové zámky -zásuvkové pojezdy a mechanismy -nábytkové závěsy, úchyty, věšáky -zajišťovací petlice a mechanismy -cylindrické vložky, kování na okna a dveře -potřeby pro nábytkáře. - prodej nářadí a jiných potřeb a produktů značky FISKARS

Výroba, velkoobchod: - textilní a kožená galanterie (kufry, batohy, kabely, tašky, bojové vesty prospeciální armádní jednotky).