Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba, servis, oprava, prodej, maloobchod: - dřevozpracující stroje - frézy na pařezy, odkorňovače - čistící kartáče silnic - přídavné zařízení na traktory pro údržbu silnic - rozmetadlo posypových hmot - sypač pro zimní údržbu silnic - zemědělské stroje - luční brány, půdní vrták - hydraulické nůžky na stříhání větví - ...

Svatební salon Půjčování - svatební a společenské šaty - pánské obleky.

Maloobchod, prodej: - dámský textil, oděvy, spodní prádlo - společenské oděvy - vycházková móda - spodní prádlo - bižuterie - punčochové zboží - kvalitní české výrobky pro muže i ženy.

Velkoobchod, prodej: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - tabákové výrobky (cigarety, doutníky) - káva - cukrovinky.

Výroba, e-shop - dámské oblečení

Internetový obchod s magickými natáčkami (magic spirals) Prodáváme: - extra široké natáčky (40 cm) Long a Extra wide - protahovací háčky - neckline slimmer - krátké natáčky (15 cm) - středně dlouhé natáčky (23 cm) - vlasové spony - papiloty na vlasy - beauty balíčky a sady - ostatní vlasové doplňky.

Internetový obchod, e-shop: - tabákové výrobky - doutníky - dýmky.

Internetový obchod s vybavením pro psy a sport se zvířaty Nabízíme potřeby pro: - psy - kočky - hlodavce - papoušky - koně - teraristiku a akvaristiku - pro venkovní ptáky a zvěř

JM Pyro - příprava a realizace ohňostrojů a pyrotechnických efektů, interiérových efektů, ke každé příležitosti pro jednotlivce, firmy, spolky, obce či města. Prodej ohňostrojů a zábavní pyrotechniky.

Internetový obchod, e-shop: - bicí nástroje - bicí soupravy, bubny - perkuse - příslušenství pro bubeníky.

Návrh, realizace, správa: - podnikové sítě - servery Dodávka hardwaru a softwaru

Velkoobchod: - dámské, pánské, dětské oblečení.

Svatební salón. Půjčovna: -nejnovější luxusní modely svatebních šatů -pánské obleky a smokingy -šaty pro družičky -chlapecké obleky -závoje všech délek a tvarů -peleríny -ozdoby do vlasů -panenky, prsteny a srdce na auto -střevíce. Zajištění, služby: -svatební oznámení -snubní prsteny -svatební kytice -hudbu a video.

Maloobchod, prodej, kamenná prodejna, e-shop: - snubní prstýnky - výroba a opravy zlatých i stříbrných šperků - čištění šperků - nastřelování náušnic - výkup zlata.

Prodej, eshop: - elektro - osvětlení a elektroinstalace - kuchyně - železářství - potřeby pro zahradu - porcelán, sklo a keramika - domácí potřeby - vodoinstalace.

Logistika - přeprava, rozvoz čerstvých ryb, mořských plodů a chlazených potravin.

Bazar, komisní prodej: - kojenecký bazar - jednorázové plenky, kosmetika - autosedačky - dětské oblečení, oděvy - kočárky, postýlky - dětské sportovní potřeby.

E-shop - profesní a pracovní oděvy - pracovní obuv.

Maloobchod, síť prodejen tisku a tabákových výrobků - cigarety a tabák - elektronické cigarety - denní tisk, magazíny, noviny, časopisy - přání a dárkové předměty.

Maloobchod, prodej, oprava: - hodinářské a zlatnické zboží - hodiny, hodinky - klenoty - šperky. Zlatnictví. Klenotnictví. Hodinářství.