Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
E-shop: - vlasová a tělová kosmetika Philip Martin's - svíčky

E-shop: - sluneční brýle - dioptrické brýle, obroučky - barevné a crazy čočky - kosmetika VÝDEJNÍ MÍSTO: Křejpského 6/1531 Praha 4 - Opatov

Prodej: - investiční zlato - investiční stříbro.

Distribuce hodinek JACQUES LEMANS pro ČR - pánské a dámské hodinky.

Služby: - reklamní činnost - návrhy log - grafické zpracování a tvorba propagačních materiálů - tisk

Prodej: - zemědělské produkty -potravinářské zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Knihkupectví. Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - technická literatura.

E-shop, internetový prodej kosmetických výrobků rakouské značky FacEvolution inovativní kosmetiky.

Velkoobchod, e-shop: - kojenecké, dětské oblečení - dárkové zboží.

Služby: - nákladní autodprava do 3, 5 tuny - přeprava osob - půjčovna dodávek - výroba klíčů - broušení rámových a okružních SK pil

Prodej: - sušené plody, ovoce - ořechy

Prodej, servis jízdních kol. Velkoobchod, eshop: - dětský značkový textil (zn. Barbie, Hotwheels) - kojenecký textil.

Specializovaný zverimex v Holešově s prodejem chovatelských potřeb vašich domácích mazlíčků, ale i hospodářských zvířátek. Prodej, rozvoz Holešov a okolí zdarma: - krmivo pro psy, hlodavce, kočky, plazy, papoušky, rybičky akvarijní a jezírkové, venkovní ptáčky a samozřejmostí je i krmivo pro králíky, nosnice, kuřice, brojlery, krůty, popř. ...

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení

Prodej: - zahrádkářské potřeby (hnojiva, .osiva, pesticidy) - chovatelské potřeby (krmiva, napaječky, nářadí) - jezdecké potřeby (bezpečnostní helmy, vesty, ohlavy, bičíky) - pracovní oděvy, obuv, rukavice.

Dopravní značení. Prodej, montáže, instalace, pronájem, půjčovna. Návrhy, projekce dopravního značení. Poradenství.

Výroba: - krabice na zakázku - skládačky - krabice víkové - přířezy a mřížky - používaný materiál 3-vrstvá a 5-ti vrstvá lepenka.

Velkoobchod knih Prodej bylinných termoforů, koupelí, koupelových solí, masážních emulzí Prodej Humátu-Daru přírody Prodej cukrovinek Candy Plus - Pedro, Juice Gummee, Fundy Doprava zboží do 800 kg nebo max. 8 osob mikrobusem Nakladatelsví knih

Eshop Stylové kalhotky nabízí velký výběr luxusního dámského spodního prádla značky La Senza. Tato kanadská značka se těší velké oblibě díky přepychovému designu a kvalitě. Nabízíme nejen klasické kalhotky, ale i tanga, bokové kalhotky či brazilské kalhotky.

Služby: Manikúra - pedikúra Sparitual, gel-lak O.P.I. Prodej české certifikované Bio kosmetiky Nobilis Thilia a profesionální nehtové kosmetiky Sparitual a O.P.I.

Výroba, prodej, eshop: - poháry sportovní, ekonomy, standard - trofeje golfové, skleněné - medaile - stuhy - figurky luxusní, na podstavci - diplomy, plakety - talíře, věnce.