Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Veterinární ambulance pro malá zvířata. Poradna Hobby: -drobné domácí zvířectvo (výživa, chovatelství). Prodej: -krmivo.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Návrhy a realizace ohňostrojů: - pro města a obce - svatební ohňostroje - zahradní ohňostroje - ohňostrojné sestavy - pyrotechnické efekty vhodné i pro filmové účely E-shop, prodej: - zábavná pyrotechnika.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, ...

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu.

Fotoateliér - fotografování, miminka, děti, rodiny, těhulky, tabla, zvířátka. Reportáže - srazy, svatby, plesy, křtiny, výročí. Prodej- alba, rámečky, clipy, fotobrašny Výroba- fotografie, fotoplátna, hrníčky, fotokeramika na hrob.

Výroba a prodej předloh pro tvoření mandal a obrázků z písku. Široký výběr předloh pro všechny generace. Výroba a prodej jiného zboží: Ručně kované šperky z chirurgické oceli, šamanské bubny a prodej dalšího netradičního zboží.

-Opravy a údržba potřeb pro domácnost, sportovních potřeb a výrobků jemné mechaniky -Specializovaný maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých

Dovoz vín - francouzská a italská vína - těstoviny - olivový olej.

Služby: - masáže E-shop: - přírodní kosmetika

Výroba samolepicích materiálů pro průmyslové využítí (tesa Industry), ale i pro kanceláře, domácnosti, řemeslníky a kutily (tesa Consumer). Síť proti pylu tesa - pro dům a zahradu: - tesa Síť proti pylu - tesa Powerstripy - tesa Těsnění do oken a dveří - malířské a kobercové pásky - zrcadlové pásky - samolepicí těsnění a sítě ...

Paneria, výroba, prodej: - bagety - chlebíčky - sladké pečivo Prodejny: Kaprova 3 U plynárny 1432 tel.: 702 127 696 Mukařovského 7 tel.: 702 127 703

Internetový prodej prodej produktů Hlívy ústřičné. Sušená Hlíva, Drcená Hlíva, Hlíva - tobolky - podpora imunity.

E-shop: - italské potraviny - těstoviny, rýže - omáčky, pesta - oleje - uzeniny - sýry - víno - sladkosti - koření

Internetový prodej kojeneckého oblečení a vybavení. Nabízíme body, botičky, dupačky, legíny, punčocháče, kalhoty, bryndáky, bundy a kabátky, kombinézy, čepice, trika, dřevěné, chrastící a pískací hračky, kolotoče nad postýlku, dudlíky, zavinovačky a další.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Výhradní dovozce koberců Crossley v ČR. Kancelář: 180 00 Praha 8 Na Košince 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Specialista na povrchy v interiérech se zaměřením na dekorační látky a potahové látky, záclony, závěsy a k nim nezbytné závěsné systémy a ...

chov: - ovce - masné plemeno ovcí SUFFOLK. Pěstování: - ovocný sad s krajovými odrůdami jabloní, hrušek, trnek, oskoruší. Prodej: - kozí sýry - vlašské ořechy v BIO kvalitě - jablka v BIO kvalitě.

Velkoobchodní prodej: - kalendáře - diáře - adresáře - novoročenky - PF. Potisk i ražba dle přání zákazníka. E-shop.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Velkoobchod s obalovým materiálem: - tašky, sáčky, folie, stretch - mycí a čistící prostředky.

Pálenice. Prodej ovoce na kvas. Příprava kvasu. Zpracování, výroba: - ovocné destiláty, pálenky. Rozvoz kvasu i zákazníků do pálenice i z pálenice.

Maloobchod, prodej: -hudebniny -hudební nástroje a příslušenství -elektronika a zvuková technika -hudební nosiče MC, CD -hudební literatura -noty.

Prodej, e-shop: - autosedačky, kočárky, zavinovačky, fusaky, deky, rukávníky, pláštěnky, vložky do kočárků, clony, slunečníky, oblečení.

Prodej pánských obleků a košil a dámského oblečení.