Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba klíčů, autoklíčů i čipové, trezorové klíče Prodej kování a zadlabacích zámků. Prodej trezorů.

Kosmetika : - péče o pleť (akné, omlazování galvanikem, ozonizér, chemický peeling) - líčení (svatební, plesové, denní) - trvalá na řasy, barvení řas a obočí - depilace(voskem, pásky, cukrová pasta) - samoopalovací nástřik (zhnědnutí do 5 -ti minut-vydrží 10dní) Masáže : -ozdravné-masáž zad a šíje - ...

Firma Novito, která se specializuje na realizaci náročných výrobků z porcelánu.

Květinářství Zahradnictví Prodej, maloobchod: - pokojové i řezané květiny - suché vazby - bytové doplňky - vánoční dekorace a stromky Návrhy a realizace zahrad na klíč.

Výroba, distribuce: - kuřecí maso - mražené, chlazené polotovary.

Prodej: -kočárky -autosedačky -postýlky -hračky -kojenecký a dětský textil.

Prodej: - potravinové doplňky FINCLUB - produkty firmy DXN - zdravá káva - výrobky z houby REIZHI

Velkoobchodní a internetový prodej kovových modelů a hraček Bburago, Welly, Maisto a Siku. Puzzle Castorland a Trefl, 3D dřevěné puzzle. Stavebnice kompatibilní s Lego, ostatní hračky a plastikové modely.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Výroba - krajky Výroba a úprava - hanácké kroje

Grafické návrhy propagačních materiálů, plakátů, prospektů a obalů. Sazba novin, časopisů, katalogů, knih, kalendářů a diářů.

Výroba, prodej: - maso a masné speciality se specializací na fermentované masné výrobky s obsahem probiotik a prebiotik.

Biofarma s chovem krav plemene Jersey a východofríských ovcí, a mlékárnou zabývající se zpracováním vlastní produkce.

Prodej, dodávka: - zdravá výživa - Pí-voda - regenerovaná, harmonizovaná a energetizovaná pitná voda - potraviny bez lepku - nesířené sušené plody - dia produkty - Bylinné Ajurvédské čaje a čajové koncentráty Dědka kořenáře - přírodní potravinové doplňky - okenní Mandaly - svíčky - svícny z přírodního kamene, solné lampy - kamínky a ...

Činnost: - odborné služby pro podporu malého a středního podnikání - marketing

Ekologická farma - chov skotu - produkce bio hovězí maso - ubytování v apartmánech - jezdecký klub.

Krejčovství - šití dámských a pánských oděvů.

Kopírování a tisk. Tiskařské práce, vazba diplomových prací. Výroba reklamních předmětů.

Internetový obchod - včelařské potřeby medomety, odvíčkovací vany, úly. Internetový obchod - včelařské potřeby medomety, odvíčkovací vany, úly.

Prodej, e-shop: - spodní prádlo - plavky - dámské oblečení

Vinařství, výroba, prodej: -vína vlastní výroby -vína jakostní, odrůdová a výběry místních výrobců -degustace dle dohody od 8 do 20 osob -studená i teplá kuchyně, rauty a něco sladkého z naší cukrárny -káva, nealkoholické nápoje.

Prodej, e-shop, rozvoz: - květiny - dárkové a dekorační předměty

Maloobchod, prodej: -kuchyňský nábytek -sedací nábytek -stoly -postele -zahradní nábytek -kancelářský nábytek -květináče -grily -matrace