Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba a distribuce kynutých knedlíků - plněné knedlíky - houskové a bramborové knedlíky.

Farma, chov: - ovce - kozy Výroba: - mléko - jogurty - sýr

Prodej, přebalovací pulty a podložky.

Internetový obchod, e-shop: - léčivé kameny - energetické náramky - čakrové šperky - amulety.

Činnost: - distribuce vajec, sýrů, majonéz, tatarek, vaječné melanže, olejů - produkty do výroben lahůdek a do veškerých maloobchodů - Liberecký, Ústecký, Karlovarský, Plzeňský a Středočeský kraj

Prodej a půjčování: - svatební šaty, šaty pro družičky - společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky, košile, vesty - maturitní šaty - bižuterie, vlasové ozdoby, prádlo - svatební oznámení - snubní prsteny - ozdoby na auta, stoly.

Taneční škola: - kurzy tance a společenské výchovy pro mládež, začátečníky, pokročilé - pořádání tanečních soutěží. Svatební salon Vivien: - půjčujeme svatební šaty, společenské šaty, pánské obleky, šaty pro družičky, svatební ozdoby.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - teraristika - akvaristika.

Lisování technické pryže zejména pro automobilový průmysl Výroba: - silentbloky pro automobily AVIA, LIAZ - ostatní pryžové výrobky. Obrábění - CNC dlouhotočné automaty. Držitelé certifikátu jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001:2001

Služby: - kartářka - výklad karet - kineziologie

Činnost: - svatební floristika - květinové vazby.

Internetový obchod, e-shop: - dětské povlečení - kojící polštáře - zavinovačky.

Činnost: - prodej obalových materiálů

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - ruční nářadí - pracovní oděvy - zahradní technika.

E-shop: - bio krby - trezory - slunečníky - sedáky na zahradní židle - kojící polštáře.

Dámské, pánské, dětské kadeřnictví. Prodej - vlasová kosmetika.

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Prodej, eshop: - latexové, pružinové, dětské, profilované, taštičkové, gelové matrace - bio matrace - postelové rošty - polštáře - manželské postele - komody, noční stolky.

Pekárna: - pečivo - svatební koláčky - koláče - vánočky - rustikální, celozrnné a dia pečivo.

Velkoobchod, prodej: -svatební a společenská obuv

Prodej - dárkové předměty. Květinářství, kytice PRO všechny příležitosti - dárkové - svatební - smuteční.

Zahradnictví: - prodej řezaných květin a květinových vazeb, zahradní techniky, zahradních doplňků, pokojových i venkovních rostlin, keřů a stromů. Realizace zahrad.

Výroba, e-shop - originální bytový textil - ložní povlečení - ručníky - utěrky - sedáky.