Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Vinný bar. .soukromé, firemní akce .Kapacita 38 míst. Prodej: - sudová, lahvová vína - pochutiny k vínu. Wine express tel.: 603999192: - rozvoz sudového vína po-čt 16-24, pá-so 16-02 - nad 4l vína je rozvoz zdarma.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -oděvy -textil -prádlo

Pekárna. Výroba, prodej: -pekařské výrobky -pečivo.

U Klárky - prodej: - přírodní kosmetika - produkty zdravé výživy, zelené potraviny - čaje, tinktury, káva - knihy, vykládací karty, CD, - aromaterapie, drahé kameny, šperky s kamenů - dárkové zboží, svíčky, feng šuej, vykuřovadla, kyvadlo.

Maloobchod, prodej, e-shop: -povlečení -prostěradla

Květinové centrum. Květinářství Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, hrnkové.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, hrnkové. Květinové vazby.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, hrnkové - dárkové zboží - keramika. Květinová vazba.

Prodej, e-shop - průmyslové a odsávací hadice - příslušenství k hadicím - pryžové desky - podlahové gumy, podlahoviny.

Italská zakázková výroba. Kožená galanterie. Naše firma funguje jako velkoobchod, e-shop, zakázková výroba, prodej Nabízíme: -kabelky (croco, značkové, kožené, společenské…) -aktovky -peněženky -cestovní tašky -etue-autotašky -klíčenky -ledvinky -mincovníky -vizitkovníky -vaky Naše firma Vám nabízí kvalitu za bezkonkurenční ...

Květiny Magnolie. Prodej, e-shop, rozvoz: - řezané květiny - smuteční kytice.

Velkoobchod. Prodej i pro maloodběratele: -alkoholické nápoje -cigarety -dýmky a příslušenství -káva -cukrovinky -vybrané potraviny -dárková služba, dárkové balíčky -noviny, časopisy -gastro sortiment.

Jsme první pražírna kávy ve Zlíně, specializujeme se na kvalitní a čerstvou kávu. Kávu prodáváme jak v našem kamenném obchodě v centru Zlína, tak přes náš internetový obchod. Kávu pražíme pravidelně po malých dávkách, abychom vždy zaručili čerstvou kávu té nejlepší kvality. Pořádáme také ukázky pražení kávy pro veřejnost, kde se o kávě dozvíte ...

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Pneuservis George Kolín Prodej a montáž: -široký sortiment pneu -komplení servis -prodej ocelových a hliníkových disků všech značek Prodej a montáž akumulátorů Čištění interiérů vozidel

Výroba: - voliéry, klece, chovné boxy a výletová okna pro exotické ptactvo

Dovoz, prodej, e-shop - italské těstoviny, omáčky - noky - bio produkty - luštěniny - mouka.

Velkoobchod, rozvoz: - gastro sortiment - potraviny pro gastronomické provozy.

Prodej a rozvoz květin - svatební kytice - květinové aranžmá a výzdoby - sezónní vazby - dárkové koše.