Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod: -kožená galanterie.

Svatební a květinové centrum Půjčování, půjčovna, svatby, svatba: - svatební šaty - doplňky (závoje, rukavice, ozdoby) - výzdoba na auta a svatební stoly - šaty pro družičky i chlapce - taneční a jiné události: - společenské oblečení, šaty. Prodej: - svatební oznámení - snubní prsteny - svatební doplňky (košíčky, ...

Prodej, servis, leasing: - automaty prodejní nápojové a potravinové - automaty prodejní cigaretové - automaty anglické výroby. Náplně do nápojových a potravinových automatů.

Maloobchod, prodej, dům módy: -oděvy (dámské, pánské, dětské) -obuv -módní doplňky, bižuterie. Pobočky: Brno Galerie Vaňkovka: -tel.: 543 550 511, po-so 9-21, ne 10-20 Brno OC Olympia: -tel.: 547 130 311, po-pá 10-21, so-ne 10-21.

Obchodní dům: -módní oděvy -módní doplňky.

Prodej: - oděvy - dámské a pánské - obuv - doplňky.

Prodej, maloobchod: -oděvy, oblečení.

Prodej: - pánské, dámské a dětské oděvy.

Maloobchod, prodej: - dámské, pánské a dětské oděvy

Zverimex. Prodej: - živá zvířata, akvarijní ryby, rostliny - široký výběr krmiv, vitamínů a potřeb pro psy, kočky, ptactvo, hlodavce, akvaristiku a teraristiku.

Dodávka, prodej, výroba: Potravinářské soli: -soli vhodné do pekáren, hotelů, restaurací, velkoobchodů, uzenářských a potravinářských výroben -varná nasolovací sůl pro konzervaci (rychlosůl) -kuchyňská jedlá sůl -sůl s jódem -pekařská sůl -super (extra) jemná sůl -preclíková sůl na posyp

Nerodia. Prodejní sklad solných produktů. Velkoobchod, prodej: - solné produkty - potravinářské soli - průmyslové soli - posypové soli pro údržbu silnic - krmné soli.

Maloobchod, prodej: -obuvi: -dámská, pánská, dětská -kožená galanterie. Síť maloobchodních prodejen Po-Pá 8-18. Celá ČR.

Svět košilí a riflí kvalitních značek

Kompletní květinový servis na akce: -kulturní -společenské -sportovní -firemní -rauty či slavnosti. Vše včetně doručení a naaranžování na předem domluvené místo. Naše firma se sídlem v Hradci Králové zajišťuje taktéž on-line objednávky květin a jejich dodávky nejen po ČR ale i v zahraničí. Zajišťujeme dodávkové služby za místní ...

Výroba, e-shop: - depilační cukrová pasta EPILL BODY.

Výroba: - dámské, pánské a dětské lněné oděvy - lněné povlečení, ubrusy

Nákup, prodej zboží. Výroba: -oděvy -módní doplňky.

Výroba: - obaly, pouzdra, pořadače na CD a DVD

Návrh, výroba: - modelářské turbínové motory - motory pro modeláře

Práce, prodej, lisovna, lisování: - plasty, výrobky z umělých hmot - lisování produktů z plastických hmot technologií vstřikolisováním - následná drobná montáž

Internetový obchod, e-shop: - starožitnosti - starožitné šperky - starožitné hodiny - starožitné sklo.

Prioritní náplní naší společnosti je výhradní distribuce švýcarských náramkových hodinek značky ADRIATICA pro Českou republiku. O bezvadnou kvalitu a precizní zpracování se stará nejen tým odborníků PR WATCH SAGL ve Švýcarsku, kde jsou veškeré přístroje vyráběny, ale i kontrola výsledné kvality produktu před uvedením na trh. Firma JAWIS ...