Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výkup a prodej starožitností, provoz aukční síně.

Výroba a dodávka obuvi pro tanec a balet: - nabídka tanečních a baletních piškotů - tretery - gymnastické špičky a krojové krpce.

Maloobchod, prodej: -železářství -elektro -barvy, laky -bytové doplňky -sanitární zboží -radiátory, kotle ústředního topení -čerpadla -drogerie.

ZVERIMEX-KRMIVA VŠE PRO VAŠE ZVÍŘECÍ MAZLÍČKY A POTŘEBY PRO RYBAŘENÍ. Nabízíme chovatelské potřeby pro psy, kočky, ptáky, drobné hlodavce které by měl správný zverimex nabízet. Pro rybáře zde najdete vše potřebné k rybaření. Na našich stránkách najdete bohatou nabídku krmiv, pamlsků, hraček a každodenních potřeb pro Vašeho mazlíčka. Pro rybáře ...

Internetový obchod, e-shop: - orientální parfémy - dámské parfémy - pánské parfémy

Prodej těhotenské módy Belly - těhotenské oblečení - kalhoty, šaty, trička, spodní prádlo.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny.

Služby: - grafické návrhy a zpracování tiskovin

Skladový a logistický areál v Kuřimi u Brna, výroba a prodej LED osvětlení, podsedáky Sitcard, obalové materiály, montáž konektorů a kabelových svazků. Elektrovýroba. Dodávka, prodej, ruční a strojní montáž i práce ve mzdě: -elektronické součástky pro automobilový, letecký, telekomunikační, spotřební průmysl -konektory, montáž ...

Výroba, velkoobchod: - kosmetika - drogerie Divize Lukavice: tel: 494542144

Maloobchod: - zdravá výživa - potravinové doplňky

Prodej, leasing: -solária ERGOLINE -kompletní servis -náhradní díly -UV lampy PHILIPS, výbojky, startéry -solární kosmetika ERGOLINE, SUNMAXX.

Zabýváme se: - zakázkovou výrobou potravinových doplňků. Služby: - vývoj Produktů - granulace za vlhka - tabletování - blistrování - balení do dóz - mletí - fluidní sušení - kapslování - balení do sáčků - etiketování - suchá granulace - homogenizace - sypké přípravky - balení do obalů aj.

Prodej, výroba, velkoobchod : - pyžama, nočních košile, županů ze 100% bavlněné tkaniny - boxerky - prodej ČR + export.

JKZoo – OC StopShop ONLINEKRMIVA.cz: Jsme obchod s chovatelskými potřebami a krmivem pro psy, kočky, ryby, hlodavce, ptáky. Nabízíme granule značek Calibra, Fitmin, Brit, ProPlan a spousty dalších značek, voliéry, toalety.Zajišťujeme dodávky do domu po celé ČR.Jsme firma s 10-ti lety praxe. JKZoo – OC StopShop Letohradská 1524, Ústí nad ...

Společnost Zahradní stavby s.r.o. vznikla na základě dlouholetých zkušeností v oboru dřevostaveb. Zprvu jsme se specializovali na montážní část a postupem času jsme se rozhodli rozšířit naši působnost i do obchodní sféry. Jsme mladá dynamicky se rozvíjející firma, která se v roce 2014 vydala na svou samostatnou cestu. Zabýváme se prodejem a ...

Výroba, vývoj a prodej: Diamantové a CBN nástroje na kovy a tvrdokovy Kotouče Tělíska Řezací kotouče Honovací lišty a kameny Lapovací a leštící pasty Speciální nástroje Oživovací kostky Diamantové nástroje na plošné sklo. Diamantové nástroje na sklářský dekorDiamantové nástroje na optické sklo. Diamantové nástroje na ...

Výroba: - průmyslové těsnící prvky - kruhová těsnění - plochá tvarová těsnění - tvarová lisovaná těsnění - o-kroužky - vodoinstalační materiál.

Maloobchod, e-shop: - potřeby pro ústní hygienu - zubní pasty - zubní kartáčky - ústní sprchy

Výroba, zakázková výroba a prodej: - reklamní ubrusy, ubrousky - reklamní naprony - ubrusy s krajkou - ubrousky s krajkou a výšivkou - ubrusy a ubrousky lemované - reklamní slunečníky o 200 cm, o 250 cm, o 300 cm - reklamní slunečníky - slunečníky pro svářeče a montéry - reklamní látkové tašky s potiskem - reklamní tašky na ...

E-shop - plastové obaly, sáčky, tašky, obálky - plastové kelímky, talíře, tácky - papírové a hygienické potřeby - pokladní kotouče - náplně do tiskáren.