Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Second hand, prodej: - použitý značkový textil

-Výroba textilu a oděvů -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Projektová činnost ve výstavbě

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -ruční nářadí - nástroje na obrábění a vrtání - brusivo, flexo kotouče - diamantové nástroje - svařovací materiály - ochranné pracovní pomůcky - elektrické nářadí - vše na povrchové úpravy kovů, dřeva, stavebních materiálů.

Výroba: - vltavínové šperky s granáty Broušení: - drahé kameny

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Psí salon - stříhání - rozčesávání - trimování. Prodej - chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce granule, obojky, vodítka, pelechy, misky, hračky.

Velkoobchod, prodej, rozvoz: -školní a kancelářské pomůcky: -učebnice, odborná literatura, sešity, výtvarné a psací potřeby, prostorové pomůcky-modely, tabule, přehledy učiva, mapy, nástěnné. Interaktivní tabule

Prodej, e-shop - gastro vybavení - hotelový porcelán, sklo - vybavení kuchyní.

Hodinářství. Maloobchod, prodej: -hodiny -hodinky

E-shop - čaje - bylinné extrakty - doplňky stravy - balzámy, masti - mýdla - masážní oleje.

Velkoobchodní prodej: - stavební železo - hutní materiály: - tyče, trubky, plechy, profily, jekle.

Tesařské práce Střešní krytiny Okapové systémy Střešní doplňky Střešní okna Střešní fólie

Nabízíme široký sortiment dárků pro děti, do domácnosti nebo např. pro klidnou relaxaci a péči o Vaše zvířecí miláčky Rychlé doručení - po objednání posíláme do druhého dne a Vy si tak budete moci s Vašimi dárky co nevidět hrát a dovádět Nabízíme platby online - pokud rádi platíte pomocí online plateb, náš internetový obchod tuto možnost ...

Velkoobchod - sortiment pro profesionální úklid, hygienu a ošetření - čistící stroje - úklidová chemie - drogerie.

Dodávka, e-shop: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - gastro oděvy - pracovní obuv - brusné materiály - průmyslová lepidla - bezpečnostní značení Autorizovaný distributor 3M.

Květinářství. Prodej - řezané i hrnkové květinykvětinové vazby - dárkové předměty drobná keramika, sušiny, svíčky.

Železářství - provozujeme prodej kuchyňského zboží - domácích potřeb - potřeb pro zahrádkáře - tradiční sortiment železářství a spojovací materiál Naše kamenná prodejna má již 100-letou tradici a nově jsme zřídili pro naše zákazníky i e-shop.

Poliklinika Střekov. Přeprava pro nemocné. Prádelna, mandl a žehlírna. Bylinkářství.