Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Maloobchod: - CD, DVD nosiče - cartridge

Služby: -kosmetické poradenství Prodej, maloobchod: -kosmetika Mary Kay

On-line prodejna postavená na základech kamenného obchodu. Nabídka profi nářadí BOSCH, DREMEL, FESTOOL, PROTOOL, FEIN, Narex, HONDA, Schneider, Nilfisk-Alto. Nabízíme ruční nářadí Bahco, Knipex, Wera, kotevní techniku Fischer, měřidla Stabila, japonské řezače OLFA, brusivo EKAMANT, PFERD, VSM, SIA. Další služby: Platba kartou, Výdejní ...

Prodej krmiv a hraček pro psy a kočky, kosmetika pro psy.

Kalendáře, diáře, bloky a reklamní předměty s firemním logem i bez něho. Hospodářské tiskopisy, pořadače, hrací karty atd.

Výroba bubble tea - fitness drinky - čaje - sirupy.

Výroba technické a užitkové keramiky.

Výroba, prodej: - stelivo pro kočky - doplňkové krmivo pro psy.

Výroba, prodej: - reklamní předměty - reklamní, profesní a sportovní textil - dárkové předměty

Cukrárna: -zmrzliny, zmrzlinové poháry -zákusky, dorty -míchané nápoje -obložené chlebíčky -točené pivo, kofola. Příjem objednávek na: -obložené chlebíčky -dorty -vánoční cukroví -cukrářské výrobky.

Velkoobchod: - drogerie - železářství - ochranné pomůcky.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby - potřeby pro akvaristiku a teraristiku

Cukrárna Řečkovice s kavárnou. Dorty Zákusky Mini zákusky Vánoční cukroví Zmrzlina Chlebíčky

Internetový obchod, e-shop: - kosmetika

Velkoobchod, export, import, dovoz, vývoz : - metrový textil, metráž - látky pro dámskou a pánskou konfekci - bavlněné, viskózové, polyesterové, vlněné a směsové materiály - tkaniny, pleteniny - bavlna - polyester, bavlna, NOMEX-nehořlavé, vodoodpudivé atp. - podšívky acetátové a polyesterové - fixační vložky netkané a tkané - ...

Jsme malá rodinná firma, která vznikla začátkem roku 2016 s cílem zprostředkovat milovníkům kávy i těm, kteří s kávou právě začínají, zajímavou nabídku káv z celého světa. Naším cílem je vytvořit dlouhodobý vztah mezi námi a zákazníky. Chtěli bychom se s Vámi podělit o co nejvíce informací o nás, o pražírně i o cestě, jak jsme na ni vlastně ...

Internetový prodej, e-shop: -dětské oblečení

Prodej, e-shop: - čerstvě pražená káva