Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Výroba: -krmiva pro akvarijní ryby -vločky, granuláty, prášky, tablety -přípravky na úpravu vody v akvárijích.

Prodej, e-shop: - papír - kancelářské potřeby.

Vítejte v našem eshopu Esoterieshop.cz Najdete zde předměty a pomůcky pro osobní ochranu před negativní energií, ochrana a prevence proti černé magii aj.negativním energiím V našem eshopu najdete mnoho dalších důležitých předmětů pro očistu a ochranu nejen svého domova ale i jiných prostor a i pro osobní ochranu sama sebe nebo svých ...

Distribuce, maloobchod, prodej: -konopná kosmetika Trompetol, Cannabios -konopné potraviny.

Výroba, prodej, e-shop: - umělé kožešiny

Internetový obchod: - trvalá na řasy pro profesionální použití

Obchodní činnost,prodej: -pneumatiky NOKIAN. Výhradní dovozce pneumatik NOKIAN do ČR.

Dovoz, prodej: -značkové motocyklové oblečení -přilby (přilba), rukavice, kombinézy, bundy -výfuky, pneumatiky -servis -doplňky Oficiální prodejce motocyklů Honda.

E-shop dětské a kojenecké zboží - pleny - koupací potřeby - dětská kosmetika - kočárky, autosedačky - nábytek pro děti - přebalovací pulty - hračky - dětské oblečení.

Velkoobchod: - ovoce a zelenina - mražené zboží - mléčné výrobky - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky

Květinářství SLAMĚNKA: -řezané a sušené květiny -svatební a smuteční vazba -semena, sazenice -zahrádkářské potřeby -vazby květin dle přání zákazníka -doručování v Plzni a okolí -výzdoby interierů -hrnkové květiny -dárkové předměty -sušené plody a oříšky. Provozovna KVĚTINY/DÁRKY/DEKORACE/ZAHRADA Plzeň, Americká 21 ...

Hostinec, hospoda: -letní zahrádka -v letní sezónu grilování. Točená zmrzlina - po-ne 12-19 dle počasí - info na webu. Víceúčelové hřiště v Dobroticích: -turnaje v tenise, fotbálku. Ceny pronájmu: -tenis - 150, - Kč/hod. - s osvětlením 200, - Kč -fotbal - 30, - Kč os/max. 2hod. - s osvětlením 40, - Kč.

Internetový obchod, e-shop: - bižuterie - stříbrné šperky

E-shop vše pro domácnost - kuchyňské potřeby - čistící a úklidové prostředky - vybavení koupelen - zdravé potraviny - bytové doplňky a dekorace - autokosmetika.

Prodej: - reklamní dárkové předměty.

Výroba, prodej: -keramika užitková, dekorativní a zahradní.

Velkoobchod, maloobchod: - materiály pro stavební klempíře a pokrývače

Maloobchod, prodej, e-shop: -pánská, dámská a dětská trička

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - oleje, filtry, maziva - technický benzín. - veškeré druhy filtrů včetně závodních. - výměna technických kapalin - doporučené oleje od výrobce. Oleje a maziva: -TOTAL, PARAMO, MOGUL, ELF, CASTROL, SELENIA, MADIT. Filtry: FILTRON, WIX, MAN.

Internetový prodej, e-shop: -originální dárky