Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Práce: - montáž střešních oken - klempířské práce - výroba a prodej klempířských prvků.

Prodej, zakázková výroba: - dámské společenské šaty

Velkoobchod: - obalové materiály - PE fólie - MI fólie - PP fólie - fólie - lepící pásky - vakuové sáčky - potisk - kartony - papírové proložky - vázací pásky - pytle, sáčky, tašky apod.

Nabízíme zakázkovou výrobou dortů a jiných sladkostí. Máme širokou nabídku dortů - 3D, slavnostní, svatební, dětské a firemní, muffinů - cupcakes, dezertů, koláčů, dortových lízátek. Široký sortiment cukrářských výrobků.

E-shop, prodej: - šperky z chirurgické oceli.

Internetový obchod, kde naleznete velký výběr kočárků, autosedaček, dřevěných i cestovních postýlek, dětského oblečení a dalších potřeb pro kojence, děti i jejich maminky. Výroba molitanových stavebnic.

Prodej - dřeváky dámské, pánské a dětské

Pyrotech: - provádění ohňostrojů a veškerých ohňostrojných prací. Dodáváme ohňostroje na klíč a ohňostrojné sestavy pro vlastní odpal již od 2000 Kč.

Internetový obchod, e-shop - chovatelské potřeby specializace na dogfrisbee.

Velkoobchod, e-shop - elektronické cigarety a příslušenství.

Výroba, velkoobchodní činnost: -chovatelské potřeby-textil, kůže -zařízení pro psí* kadeřnictví -insekticidní obojky pro psy* a kočky.

E - shop - chovatelské potřeby - krmiva pro zvířata

E-shop - dětská elektroautíčka, akuauta - dětské čtyřkolky, dětské motorky - zahradní nábytek - potřeby pro zahrádkáře.

Výroba - umělé květiny

Zahradnictví: -prodej živých květin -aranžérské práce -realizace zahrad -vazba věnců -prodej stromků, keřů a sazenic -pokojové květiny -substráty.

Internetový prodej, e-shop: -korálky -bižuterní komponenty

Výroba nekonečných brusných pásů a výseků Prodej brusiva, nářadí a svařovacího materiálu. Výhradní zastoupení firem: -EKAMANT -KEMPER -LOSER. Obchodní zastoupení fierm: -TYROLIT -PFERD -VSM -SIA Velkoobchod brusivo.

Prodej: - tapety - bordury - psací a školní potřeby - kancelářské potřeby - výtvarné potřeby a barvy

Výroba a vývoj obalového skla: -láhve a konzervové sklenice.

Nákup, prodej: - plastové drtě Zpracování: - plastové odpady Prodej: - oktabíny - big-bagy Služby: - export do Vietnamu: - strojní zařízení

Prodej, e-shop: - značkové oděvy, obuv, kabelky - šperky, hodinky

Výroba: - lahůdky - studená kuchyně - hotová jídla - pečivo

Výhradní distributor kočárků Teutonia, výrobce dětského bytového textilu, kamenná prodejna, internetový obchod www.Babyrenka.cz, www.dopostylky.cz - kompletní sortiment kojeneckých potřeb - rychlozavinovačky, antialergické deky a bytový textil pro kojence vlastní výroby - kočárky Teutonia, postýlky vč. vybavení a povlečení, židličky a ...

Výroba klíčů, autoklíčů včetně programování imobilizer, projektování a realizace Generálního klíče SGHK Bezpečnostní vložky ve všech třídách bezpečnosti Interiérové, exteriérové kování velkoobchod firmy COBRA Zadlabací zámky, visací zámky, bezpečnostní kování ROSTEX, COBRA, HOPPE