Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba a prodej značkového dětského oblečení.

Prodej : - keramika - proutěné zboží - dárkové předměty Květinová výzdoba Úklid budov.

Výroba, šití patchworku: -Kapsáře -Kabelky -Polštáře, povlaky na polštáře -Ubrusy, prostírání -Quilt - deka, přehoz.

E-shop, prodej - bylinné čaje - doplňky stravy - kosmetika - koření.

Výroba, dodávka, prodej: -PVC závěsy -lamelové clony -kyvná vrata -pružné předělení prostorů -clony do mrazírenského a chladírenského průmyslu -clony k odsávacím zařízením -clony ke svařecím boxům

Výroba: -reklamní plechové cedule -světelná reklama a jiné prostředky na podporu prodeje pro pivovary -sběratelské kolekce magnetů s motivy starých pohlednic hradů, zámků, měst, rozhleden a památek.

Pneuservis: -pro osobní, dodávkové vozy, motocykly -opravy a prodej pneu -přípravy vozů na STK -drobné opravy osobních a dodávkových automobilů.

Výroba, e-shop: - přírodní kosmetika z konopí

Prodej kočárků, kojeneckých potřeb, hraček, dětského nábytku nebo autosedaček

Pekárna, cukrárna, výroba: - jemné pečivo - dorty - zákusky - pralinky

Maloobchod, e-shop: - kojenecké zboží - dětské postýlky - autosedačky - hračky - kočárky

Hodinářství. Restaurování, oprava: - starožitné hodiny - věžní hodiny - pendlovky Kovářské práce.

Služby: - polepy vozů fóliemi - tónování autoskel - svařování autoplastů - výměna autoskel - rychloservis - prodej fólie, nářadí

Velkoobchod, maloobchod: - papírové ubrousky

Internetový obchod, e-shop: - hračky - zavinovačky - dětské postýlky - kolébky - dětské povlečení

Výroba, prodej: - nábytkové potahové tkaniny - mono barvy - exkluzivní - retro - vzory a pásky

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané a hrnkové květiny - interiérové dekorace, sezónní dekorace - dárkové zboží - potřeby pro tvoření. Prodejna: -Práce 1099, 760 01 Zlín tel. 721022332, 775123530.

Maloobchod, prodej: - vodo-topo-plyn - vodoinstalatérské potřeby a materiál - topenářské potřeby a materiál - plynařské potřeby a materiál - železářství.

Výroba a prodej netkaných textilii, plstí. - vlněná plst - chlupová plst - barevná dekorační plst - nábaly pro průmyslové mandly

Velkoobchod, služby: -bazény -jezírko -čerpadla -filtr -vodní zahrada -rybníček -osvětlení -fontány -péče o vodu -jezírková čerpadla -výstavba jezírka -čerpadlo do jezírka -fólie na jezírka -LED osvětlení -vzduchové čerpadlo -dekorace zahrady. Prodejna: Dubno 108, Příbram tel.603330078

Výroba, prodej, pronájem: - dopravní značky