Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Produkty LR Health & Beauty stojí na jednom z našich nejpevnějších pilířů – na mimořádné kvalitě. LR klade důraz na kvalitní suroviny a spolupracuje s uznávanými odborníky z řad vědců i mediků. Naše výrobky procházejí řadou kontrol a testů světových kontrolních institutů. LR Health & Beauty je držitelem několika prestižních certifikátů na důkaz ...

Prodej přípravku JODIS koncentrát - doplněk stravy, pomocí kterého je možné zajistit potřebné množství jódu v organismu - právě v prodeji v našem e-shopu. Diagnostické proužky pro Oftalmologii k vyšetření suchého oka a drobných erozí.

Výrobce a dovozce bytového textilu.

Prodej: - nářadí - ochranné pomůcky - pracovní oděvy

Včelařství: - chov včel Výroba, prodej: - med

Vývoj, výroba: - materiály s barierovými vlastnostmi pro využití v průmyslových, spotřebitelských obalech, v oblasti stavebních izolací nebo pro komponenty v automobilovém průmyslu

Internetový prodej, e-shop: - bytový textil - galanterie - metráž

Výroba, prodej: - papírové pytle

Prodej: - potřeby pro bojová umění

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - jízdní kola Kellys, Alpina, CTM, Pema - motocykly. Výroba: - klíče, autoklíče - zámková kování Nouzové otevírání zabouchlých uzamčených bytů a dveří - bezpečnostní dveře.

IT služby: - audit a analýza webových řešení - poradenství v oblasti PC - instalace hardware a software - optimalizace výkonu Windows - konfigurace Wifi a LAN sítí - vzdálená správa / VPN. Dětský secondhand Oblékáme andílky. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - Kojenecké dupačky, overaly - Kojenecké body - Trička – ...

Maloobchod, prodej: - oděvní metráž: na halenky a košile, obleky, kabáty, úplety, satény, jeansovina, manžestry, podšívky, vlizelíny - příze: vyšívací, pletací, háčkovací: Vlnap, Schoeller+Stahl, Schachenmayr, Anchor, Coats, Puppets, NČT - korálky, perličky, naušnicové závěsy, drátky - zdrhovadla, nitě, knoflíky, stuhy, krajky, gobelíny, ...

Velkoobchodní prodej textilu oblečení a obuvi z Bangladéše.

Velkoobchod pro kadeřníky - kadeřnické potřeby, pomůcky, fény, strojky, nůžky. Profesionální vlasová kosmetika Schwarzkopf, Loreál, Matrix, Wella, Selective, Vitalitys, Fanola, Londa, Indola, Insight, Ilirija. Kadeřnický nábytek.

Český výrobce oblečení pro děti i dospělé, z kvalitních a atestovaných materiálů. Vyrábíme trička, tepláky, pyžama, čepičky, body, dupačky, kabátky a jiné oblečení.

Nabízíme prodej obuvi, koženého zboží a obuvnického materiálu. Provádíme opravy obuvi a kabelek .

Dovoz, prodej: - bicí nástroje značky Sedlan.

Výroba, oprava a prodej europalet

Čalounictví. Oprava, čalounické práce: - sedací soupravy - starožitnosti - nábytek, židle, křesla, gauče. Výroba: - matrace. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - molitan - potahové látky - saňové popruhy - koženky.

Květinářství. Prodej - květiny - vazby - dárkové a dekorativní předměty.

Výroba a prodej uměleckých předmětů ze dřeva, kovu a kamene.

E - shop: - pneumatiky osobní, terénní, nákladní, dodávkové, - alu disky.