Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Velkoobchod, maloobchod: - železářství - domácí potřeby - zahradnické potřeby. Provozovna: Fügnerova, Děčín.

Výroba, kartonáž: - přířezy - klopové krabice - krabice s víkem - skládané obaly a paletky - zasouvací obaly - pevné obaly - slepené obaly - vnitřní obalové prvky

Vyrábíme chladící, mrazírenské, izotermické a skříňové nástavby. Import masa a masových výrobků.

Dovoz, prodej: -keramika -předměty a zboží z Číny, Indonésie a jiných zemí Asie.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - kancelářské potřeby - papír - psací potřeby - školní potřeby

Dodávka, e-shop - vázací prostředky z polyesterového vlákna pro manipulaci s břemeny - upínací soupravy - zvedací prostředky - zvedací zařízení.

Prodej modních italských lodiček.

Výroba značení: - informační - bezpečnostní - turistické - orientační. Užitná grafika a design: - banery - transparenty - poutače - reklamní tabule - polepy. Stavebnictví: - technický dozor - stavební dozor.

Restaurace -posezení v příjemném prostředí s milou obsluhou. -kvalitní jídlo a dobré pití. V letních měsících lze posedět na terase, odkud je pěkný výhled do okolí a na celý sportovní areál včetně dětského hřiště. Pro menší akce (cca 25hostů) máme salonek s barem a hernu s kulečníkem. Mimo vlastní prostor restaurace je k dispozici tzv. ...

Ofsetová tiskárna. Knihařské práce: -vazba šitá i lepená Direct mail pro firmy.

Jsme distributorem více než 4500 druhů: - kancelářského zboží - doplňků do kanceláře - drogerie - občerstvení a nápojů - kancelářského papíru a obálek - bloků, diářů - kancelářských potřeb

Prodej veškerého stavebního materiálu. Stavebniny. Montáže sádrokartonu, minerálních podhledů, střešních oken Prodej: - sádrokartonové desky a montážní prvky firem KNAUF, LAFARGE, Norgips, Rigips - tepelné izolace firem ISOVER, URSA, Knauf insulation - maltové směsi firmy QUICK-MIX, - výrobce stavební chemie Bralep - ...

Prodej - starožitnosti - starožitný nábytek

Obchod pro miminka, kluky, holky, školáky a studenty. Zboží zde, ale jistě najdou i rodiče předškoláků. Všechno zboží je kvalitní a prověřené.

Velkoobchod, maloobchod: - pneumatiky - pneuservis -osobní, nákladní vozy. Eshop.

Kadeřnictví a půjčovna svatebních a slavnostních šatů. Kosmetika.

Luxusní kancelářské doplňky: - děrovačky - sešívačky - otevírače na dopisy společnosti El Casco - psací pera Aurora a Diplomat - kožené zboží a módní doplňky od Filippi Peletterie a Underwood - pořadače na písemnosti Leuchtturm - ručně zpracované kožené diáře a fotoalba německé značky Treuleben & Bischof.

Služby: - výživové poradenství