Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Firma se zabývá prodejem hygienických a sanitárních potřeb.

Výroba, prodej: - ponožky PHUSECKLE - trenýrky TRENZLE.

Prodej: - matrace pro kvalitní spánek - různé rozměry dle požadavku zákazníka. Lze objednat i polštáře proti pocení v rozměrech 50x70 nebo 70x90. Rozvoz po celé ČR zdarma.

Služby: - aranžování a vazba květin - suchá aranžmá a dekorace.

Výroba kartonáže z hladkých a vlnitých lepenek: -tvarový výsek, krabice, skládačky, dvouvrstvá lepenka v rolích, lepenky vyšších kvalit. HDPE, LDPE materiály - pytle, sáčky, přířezy. Stretchfolie, bublinková folie. Balící lepící pásky, vázací pásky. Obalový materiál.

Výroba, prodej, e-shop - relaxační polštáře - kapšáře - bytový textil.

Dřevovýroba, výroba, prodej - řezivo, hranoly, podlážky, přířezy - latě, prkna. Truhlářská výroba - dveře, zárubně. Stavební činnost - výstavba domů - pozemní a dopravní stavby. Zámečnické práce - výroba ocelových konstrukcí. Výroba - dřevěné obaly, palety.

Výrobky: - bylinné čajové koncentráty - zevní bylinné prostředky.

FRIM nadměrné velikosti Prodej nadměrných velikostí dámských i pánských XXL až 6XL, celoroční nabídka širokého sortimentu Výroba postelí pro dlouhány a těžší váhy s odpovídající matrací. Postele jsou přizpůsobeny i na šířku. Všechny postele jsou vyšší, což je pohodné pro uléhání a vstávání.

Prodej: -svářecí technika -příslušenství, náhradní díly, elektrody, dráty, svařovací kabely, konektory, měřidla svaru, separační přípravky, termokřídy -ochranné pomůcky -nářadí a nástroje -brusivo

E - shop: - starožitnosti - historické a retro vybavení zahrad - historické stavebniny - potřeby pro restaurování - zvony, zvonky

Elektromontážní práce a instalace datových sítí.

Práce: - zámečnické, - svářečské, - autojeřábnické (do 20 t). Výroba: - tlakové nádoby, - plynová zařízení.

Prodej, e-shop: - železářství - domácí potřeby - krbová kamna, sporáky

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - školní a kancelářské potřeby - papír

Výroba: -kartonáž z hladkých a vlnitých lepenek

Výroba z plastických hmot, prodej, dodávka, stavba, stavby, výstavba, montáže: - bazény, bazénů na klíč - technické nádrže, technických nádrží - septiky, septiků - jímky, jímek - vodoměrné šachty, šachtu. Služby, zajištění: - zemní práce související s výstavbou bazénů - možnost zastřešení bazénů - solární vyhřívání.