Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Internetový obchod, e-shop: - kompatibilní náplně do tiskáren - cartridge

Maloobchod, prodej: - pánská obuv - dámská obuv - dětská obuv - tkaničky, šněrovadla.

Prodej belgické čokolády, dárkové čokolády..

SlimBox je krabičková dieta, která je vhodná pro zdravé hubnutí bez jojo efektu a získání štíhlé linie. Nemusíte počítat kalorie, nakupovat ani vařit. Dieta obsahuje 5 jídel denně, nebudete hladovět, ale přesto budete hubnout.

Prodej, maloobchod -školní a kancelářské potřeby -papírnictví

E-shop: - výrobky osobního zabezpečení proti pádu - postroje - smyčky a lanyardy - slaňovací prostředky - karabiny

Prodej - květiny - zahradnické potřeby - květinové vazby Zahradnictví Mostky - letničky, trvalky - okrasné keře, stromky - balkonové rostliny tel. 777 490 240 (květinářství, Dlouhá 168, Kaplice) tel. 380 743 018 (zahradnictví Mostky) tel. 777 141 050 (velkoobchod)

Výživové poradenství v oblasti redukce váhy - lektor kurzu hubnutí, dětská obezitologie. Poradenství v oblasti preventivní medicíny: -detoxikace -pivní masáže, parní pivní lázně, kvasnicová maska -kosmetika - dekorativní líčení, galvanizace, plazmafrax - vyhlazení vrásek -nordic walking - kondiční chůze procvičí až 90% svalstva, ...

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby pro psy, kočky, akvaristiku a teraristiku

Distributor síťových a telekomunikačních technologií

Společnost LA MARQUE s.r.o. provozuje velkoobchod se spodním prádlem, plavkami a pletáží pro Českou a Slovenskou republiku. V současnosti se v portfoliu společnosti LA MARQUE nachází následující značky: Marie Jo, Prima Donna, Sarda, Andres Sarda, Lejaby, Marlies Dekkers, Maryan Mehlhorn, Gottex, Repeat a Codello. Společnost LA MARQUE s.r.o. dále ...

Obchod s chovatelskými potřebami pro zvířata Praha. Certifikovaný prodejce antiparazitik, sušené pamlsky, maso a odměny v biokvalitě, kolekce českého výrobce Pes-tex, aromaterapie od české firmy.

Bazar - sportovní potřeby pro děti a dospělé - dětské potřeby - kola, koloběžky, lyže - autosedačky - postýlky, kočárky, hračky.

Výroba: -orientačních systémů -venkovních reklam světelných i nesvětelných, samolepicí grafika -návrhů a zhotovení výstavních expozic doma i v zahraničí. -velkoplošný tisk a reklama.

Výroba a prodej bytového textilu - záclony, závěsy, polštáře, přehozy, deky, prostěradla, ručníky, ubrusy, zástěry, utěrky, osušky, prostírání, ložní soupravy.

Prodej - časoměrná zařízení

Činnost: - pneuservis - čištění interiérů - klimatizace.

Historická architektura a modely z plexiskla.

Prodej: -originální náhradní díly Škoda, VW, Seat, Audi, Ford, Opel, Peugeot a autodoplňky. Autodíly, autopotřeby, míchání autolaků a plnění do sprejů a automobilové oleje. Zajišťujeme prodej zahradní techniky AL-KO a nářadí Fortum.

Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb - ultralehká letadla

Velkoobchod, maloobchod, dodávka, distribuce, prodej: -spojovací materiál -šrouby, matice, podložky, závitové tyče, nýty, závlačky, pojistné kroužky, vruty, texy...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: -bytový textil. -ložní prádlo. -kosmetika zn. Cliven. -povlečení. -utěrky, ručníky. -deky, přikrývky. -polštáře. -koupelnové předložky.

Prodej zelených potravin, chlorella, a zelený ječmen.