Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Prodej zelených potravin, chlorella, a zelený ječmen.

Prodej cestovních map, průvodců, literatury o cestování a nástěnných map.

Maloobchod, prodej, e-shop: -alkohol -tabákové výrobky

Čokoládovna MINACH Mléčné pralinky Hořké pralinky Bílé pralinky E-shop Dárkové balíčky v krabičkách nebo celofánu Dárkové vouchery Ochutnávka pralinek a horkých čokolád s výkladem čokoládová fontána a fondue

Maloobchod, prodej: -kočárky -autosedačky -kojenecké potřeby.

Zakázková výroba, kovovýroba: - kovové palety - přepravky - zahradní nábytek - stojany na kola. Dělení materiálu. Tváření materiálu. Obrábění, svařování, povrchová úprava. Doprava: -nákladní do 3t.

Internetový obchod, e-shop: - svatební šaty - společenské šaty - svatební doplňky

Velkoobchod, e-shop: -prostředky a přípravky pro nehtovou modeláž, -kosmetické přípravky. Provozovna: Maloobchodní prodejna WZ systém s.r.o. Mičurinova 2036, 356 01 Sokolov Otevírací doba: Po - Pá od 8, 00 - 17, 00 hod. V době letních prázdnin Po - Pá od 8, 00 - 16, 00 dod

Výroba: -oděvní doplňky z textilních materiálů.

Prodej, eshop: - český značkový nábytek z masivu - patrové a rozkládací postele - jednolůžka a dvoulůžka - noční stolky - police - komody - celomasivní skříně - prádelníky - psací stoly - matrace.

Květinářství: -prodej květin -vázané věnce a kytice -hrnkové květiny, pokojové rostliny -svatební a smuteční kytice -květiny řezané, umělé, sušené -svatební, vánoční, dušičková, smuteční výzdoba -semena, sazenice -hnojiva, substráty -trvalky, letničky, balkonovky, přísady zeleniny, listnaté keře, stálezelené keře, jehličnany, ...

Velkoobchod s vínem. Vína: - brazilská, francouzská, italská, německá, portugalská a rakouská vína.

Velkoobchod, e-shop - pohanský, fantasy a čarodějský obchod - oblečení - peněženky - spony - náramky, náhrdelníky, prsteny - aromaterapie - plakáty, pohlednice - lampy, svícny.

Výroba, e-shop - ručně malovaný textil - kabelky - oblečení - ručně malované šperky.

Nabídka kompletních služeb v oblasti startovacích, průmyslových a staničních akumulátorů. Servis vysokozdvižných vozíků a nabíjecí techniky.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kancelářské techniky CANON a Hewlett Packard + servis. Spotřební materiál do tiskáren a kopírek různých značek. Renovace laserových cartridge + prodej alternativního spotřebního materiálu.

Obchod s průmyslovým zbožím: -stavební materiály

Velkoobchod, maloobchod, e-shop -kulečníkové zboží -šipkové zboží -stolní fotbaly, hokeje -šachy a společenské hry -petanque, kroket, hlavolamy -poháry, medaile, diplomy -žonglování -golf centrum -prodej, servis, poradenství.

Prodej, e-shop -kulečníky, šipky -stolní fotbal, hokej -petanque, kroket -šachy, společenské hry -poháry, medaile, diplomy. Golf centrum: -prodej, servis, poradenství.

Provozování internetového obchodu se zbožím z oblasti krásy a zdraví.

Prodej, e-shop, broušení - drahé kameny.

Hlavní činností společnosti DAYS MENU s.r.o. je výroba: hotových TEPLÝCH JÍDEL hotových CHLAZENÝCH JÍDEL hotových MRAŽENÝCH JÍDEL Nabízí a zaručuje: ŠIROKÝ SORTIMENT VYSOKOU KVALITU PŘÍZNIVOU CENU DISTRIBUCI PO CELÉ ČR PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP CERTIFIKACE ISO 9001 je zárukou kvality výrobků a poskytovaných služeb a současně ...

Zabýváme se: Závodním stravováním, školním stravováním, cateringem, party servisem, distribuce mražené a chlazené stravy. Jsme společností, která je tu pro Vás. Chceme, aby jste se u nás cítili co nejlépe a s našemi službami byli maximálně spokojeni, uděláme pro to maximum. V našich několika jídelnách: denní výběr z pěti druhů hlavních jídel, ...