Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Nabízíme: - kosmetické přípravky (krémy, mléka, maska).

Výroba ekologicky šetrných výrobků pro domácí, komerční a průmyslové využití. Produkty společnosti jsou vyrobeny z biologicky odbouratelných přírodních složek s dostatečnou ochranou pro zachování svěžesti a účinnosti. Produkty: - Mr.Pinie - Mr.Coco - Mr.Orange - Mr.Melon. Prostředky na úklid: - plovoucí podlahy s leštícím efektem ...

Internetový obchod s vybavením pro děti.

Výroba, prodej: - elevátorové pásy -řemeny ploché, hnací, vrstvené -transportní pásy lehké a střední -kožené technické výrobky -manžety, kroužky, klapky těsnící -měchy ochranné, roztažitelné na obráběcí stroje -frikční lisy -obložení.

Půjčovna: - svatební a společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky

Prodej, e-shop, eshop: - čaj sypaný černý, zelený, žlutý, bílý, ovocný, bylinný... - káva, desítky druhů - sušené plody a oříšky - květinové dekorace - kávová, čajová keramika, doplňky, dózy.

Kovovýroba Drátěný program Regálové systémy Regálové stojany

Květinářství. Prodej: - řezané květiny - hrnkové květiny - dárkové předměty

Pneuservis: - servis pneumatik - osobní, 4x4 a SUV - lehká nákladní vozidla VAN - nákladní, motocykly, zemědělská a průmyslová vozidla - opravy průrazů termopresem - prodej pneumatik a disků různých značek.

Pneuservis: - servis pneumatik - osobní, 4x4 a SUV - lehká nákladní vozidla VAN - nákladní, motocykly - zemědělská a průmyslová vozidla - opravy průrazů termopresem - huštění Pneumixem - uskladnění pneu - prodej pneumatik a disků různých značek

Pneuservis: - servis pneumatik - osobní, 4x4 a SUV - lehká nákladní vozidla VAN, nákladní, motocykly - zemědělská a průmyslová vozidla - opravy průrazů termopresem - huštění Pneumixem - prodej pneumatik a disků různých značek Autoservis: - STK+emise - brzdy - diagnostika, geometrie 3D - provozní kapaliny - náhradní díly - ...

Pneuservis: - servis pneumatik, osobní, 4x4 a SUV - lehká nákladní vozidla VAN - nákladní, motocykly, zemědělská a průmyslová vozidla - opravy průrazů termopresem - huštění Pneumixem - uskladnění pneu - prodej pneumatik a disků různých značek.

Výroba jablečného odrůdového moštu. - polosuchý jablečný Cider - odrůdový mošt

Výroba a prodej obalové techniky: - europalety - EUR - atypické palety - dřevěné nástavby na Euro palety - bedny, rošty, rámy Nákup a prodej řeziva.

Zahradní technika: - zahradní stroje a nářadí - zahradní nábytek - zahradní potřeby - elektro materiál - spojovací materiál - stavební materiál - pracovní oděvy - autobaterie Pobočka Svitavy Bezručova 7 568 02, Svitavy tel.: 774 436 531

Výroba klíčů a autoklíčů. Dále pak prodej, opravy a otevírání zámků. Přestavby vložek. Odborné montáže dveří a zámků. Provoz pohotovostní služby.

Pneuservis - prodej, opravy a montáž pneumatik.

Výroba, prodej a servis: -sanitární doplňky -pracovní oblečení. Sídlo firmy v Praze.

E-shop - kancelářské potřeby - tiskopisy - razítka - tonery - cartridge.

Zabývám se tvorbou jídelníčku a poradenstvím v oblasti výživy.

Rychlé občerstvení: - čerstvé bagety, saláty a chlebíčky - zákusky a sladké pečivo. Možnost posezení u kávy. V letním období je k dispozici zahrádka. Další služby: - Wi-Fi.

Autopůjčovna -osobní vozidla Autosklo: - oprava a výměna - vyřízení pojistných událostí. Pneuservis: - výměna a prodej pneumatik. Rychloservis -výměna olejů, opravy brzd, spojek, atd. Autoservis-diagnostika, opravy po nehodě -vyřízení poj. událostí Autodoprava do 3, 5t Obchodní činnost.

Výroba, dodávka, e-shop, prodej: - diamantové řezací kotouče pro dělení stavebních materiálů - diamantové brusné talíře pro broušení stavebních materiálů - diamantové řezací kotouče pro dělení přírodního a umělého kamene - diamantové vrtací korunky pro jádrové vrtání stavebních materiálů - renovace diamantových kotoučů a vrtacích ...