Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Výroba, prodej: -ohřívací papučky - z měkkého, hřejivého fleece, naplněné přírodním materiálem (různé druhy semínek) a bylinkami (levandule, máta apod.) -obuv: -pracovní -outdoorová -sportovní -dětská -lovecká.

Maloobchod, prodej: -dámské a pánské oděvy, textil, konfekce.

Tiskárna: - ofsetový tisk - digitální tisk Vydavatelství Internetové knihkupectví

Prodej: -nové i použité pneu pro osobní a dodávková auta. -výkup a prodej nových i starých pneu, disků, ALU kol, kompletní pneuservis (přezutí, opravy pneu, likvidaci...). Provozovna Pneuservis-Pneubazar: Tovární 223 357 35 Chodov Tel.: 773 964 965 606 956 878

Výroba a prodej obrazových rámů, clipů a fotorámečků - euroklipy (sklo, plexi - reflex i antireflex) v atypických rozměrech - pasparty, obrazové reprodukce.

Internetový prodej, e-shop: -inkoustové náplně -tonerové náplně -optické válce -papír -cartridge

Maloobchod, prodej, e-shop: -doplňky stravy

Dekorace porcelánu tradičními dekoračními technikami včetně ruční malby. Sídlo: Adekor s.r.o. Sokolovská 578 357 33 Loket

Prodej, e-shop: - hnojiva - kokosová cihla

Výroba a prodej - porcelán, lázeňské pohárky, suvenýry.

Výroba, prodej a opravy dámské, pánské a dětské módy - návrhy a zhotovení večerních i svatebních šatů

Naše prodejna nabízí široký sortiment provaznického zboží vysoké kvality za příznivé ceny.

Kartonážní výroba krabiček, papírových a kožených obalů. Zakázkové šití předmětů, opravy a úpravy oděvů. Ruční výroba kartáčnického zboží. Jednoduché kompletační a montážní práce.

Prodej: - kosmetika a dárkové zboží

Prodej spojovacích materiálů.

Spací studio: -lůžka, válendy, matrace, ložnice -doplňkový sortiment k ložnicím.

Velkoobchod, prodej: -obalový materiál: -LDPE fólie. -lepící pásky. -vázací pásky. -kartony. -netkané textilie: -krycí, mulčovací. -bublinková fólie. -stretch fólie. -kašírované fólie -plachty s oky -papírové dutinky SÍDLO PROVOZOVNY AMMA PROGRESS s.r.o. Lidická 107 Lanškroun 563 01

Výroba, prodej: - plastové obaly, plastové láhve

Svatební design a květinové výzdoby svateb.

Nakladatelství, internetový obchod: -knihy pro děti a mládež. -leporela.

Maloobchod, internetový obchod: -dřevěné hračky. -dřevěné hlavolamy. -loutky. -dřevěné stavebnice.

Jatka: -porážka -zpracování masa Výroba uzenin - Žichlínek 200 - Tel:465322174 -masné várobky - vařené, uzené -vepřové půlky Maloobchod: -maso -uzenina - salámy, párky