Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Kompletní sortiment ochranných a pracovních pomůcek. Servis a pronájem pracovních oděvů Servis a pronájem čistících zón Služby: - prádelna - čistírna.

Výroba: -dorty -cukrářské výrobky

Pěstitelské pálení včetně přípravy a vedení kvasu.

Ruční tkaní, zakázková výroba: - oděvy

Bourárna vepřového a hovězího masa. Rozvoz po celé České Republice a Slovensku od neděle do čtvrtka. Každý den čerstvé maso z kvalitních belgických chovů.

Tiskárna. Kopírovací práce: - digitální kopírování černobílé i barevné až do formátu 330x630cm Plnobarevný digitální rychlotisk až do formátu A3 - až 150 barevných kopií za min. Ofsetový tisk: - vizitky, ceníky, brožury, katalogy, knihy, prospekty, tiskoviny, letáky, oznámení, hospodářské tiskopisy, tisk na samolepící etikety, tisk na ...

Internetový prodej, e-shop: -omlazovací přístroje -masážní přístroje -ultrazvukové systémy -kosmetické přístroje -kosmetika

E-shop, internetový prodej: - parfémy - dámské, pánské, dětské - toaletní vody - vody po holení - kosmetické sady - deodoranty - sprchové gely - originální licenční dětská kosmetika - dámská, pánská, dětská kosmetika Bi-es cosmetics - hračky - pro nejmenší, plyšové, stavebnice, hry, kočárky - hračky na písek, do vody, pro zimní ...

Velkoobcho, maloobchod - chovatelské potřeby.

Velkoobchod, prodej: - sortiment pro akvaristiku, teraristiku - potřeby pro okrasná jezírka.

Výroba a opravy - smyčce pro housle, violy, violončela a kontrabasy.

Výroba a prodej - cukrová pasta pro epilace. Pořádání kurzů depilace cukrovou pastou.

Maloobchod, e-shop: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky

Svatební salon Provozování svatebního salonu a půjčovny společenských šatů. Zajišťování kompletního svatebního servisu svatební oznámení, kosmetika, květiny, kadeřnictví. Snubní prsteny s výraznou slevou při zapůjčení svatebních šatů..

ŠVADLENKA Maloobchod, prodej: - textilní galanterie: - měkká galanterie - nitě, pletací příze, vlna, nášivky - tvrdá galanterie - knoflíky. HRAČKY Maloobchod, prodej: - hračky, hry: - auta, roboty, panenky, kočárky, stavebnice a další.

Služby: -přeprava květin ze zemí Beneluxu.

Sběrna-chemická čistírna: -čištění peří parou Výroba: -ložní soupravy Dodávka: -textilní sortiment do hotelů, penzionů a restaurací

Zakázková výroba a prodej hudebních nástrojů.

Velkoobchod, maloobchod, dovoz, e-shop: - asijské potraviny.

Výroba a opravy - housle, smyčcové nástroje.

Výroba, prodej: -smyčcové hudební nástroje.