Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Modelářský e-shop pro modeláře a hračky pro děti. Hračky na dálkové ovládání pro děti, RC modely letadel, stavební stroje, RC auta, letadla, motorové čluny. Specializace na army RC modely tanků v poměru 1:16 Helng Long, Matorro, Torro. Náhradní díly a kovové doplňky na RC tank. Kovové pásy, převodovky, airsoft munice a další příslušenství.

Maloobchod: - chovatelské potřeby

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Nakladatelství - kuchařky, knihy pro rodiče, beletrie

Výrobce obalů z vlnité lepenky. Držitel certifikátu ISO 9001:2000. Vývoj, konstrukce, výroba, prodej: - přepravní obaly (boxy) a krabice s klopovým uzávěrem z mikrovlnité, třívrstvé, pětivrstvé a sedmivrstvé vlnité lepenky - krabicové přířezy a bedny - všechny obaly s možností až 4 - barevného (čtyřbarevného) flexotisku - reklamní a ...

Společnost Solpap, s. r. o. patří mezi nejvýznamnější české výrobce a dodavatele přepravních a spotřebitelských obalů a krabic z vlnitých lepenek. Vaše obaly - naše starost. Obchodní zastoupení Praha a Středočeský kraj. Společnost Solpap, s. r. o., držitel certifikátu evropských norem systému řízení kvality ISO 9001:2008, základní koncepcí ...

Sekce výroba Zakázková výroba plastových výrobků Lisování plastových výlisků Vstřikování plastových materiálů do forem Kompletace výlisků Výroba forem a výrobků na klíč Tvarové návrhy k výliskům i formám Technické poradenství v oboru plastů Sekce měřidla Prodej měřidel /vodováhy, pásma, metry, laserové i mechanické přístroje k ...

Výroba a prodej: - luxusní kožená galanterie - dámské kabelky, pánské aktovky, kufry, hatohy, cestovní tašky, peněženky, pouzdra. Doplňková výroba: - vysokofrekvenční sváření plastů - automobilových clon, elementů pro invalidní vozíky apod.

Koželužna. Výroba usní: - hovězinových kůží - vepřovicových kůží - jiných (kozina, teletina, pštros) Usně vyrábíme v provedení: - oděvní - galanterní - obuvnické - čalounické . Výroba štěpenky s úpravou i bez úpravy. Usně v různých barvách a síle dle požadavků zákazníka.

Výroba: -kozí sýr -kravský sýr -tvaroh a máslo z kravského mléka

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - papírová lepenka.

Výroba: -speciální i standardní palety.

Dodávka: - kořenící směsi pro masný průmysl - marinády

Autoservis, autoopravna - seřizování a diagnostika motorů - opravy brzd a podvozků. Pneuservis - prodej, montáž a opravy pneu. Odtahová služba - non stop služba. Mytí vozidel - čištění interiérů aut.

Prodej, maloobchod: -tabelační papír šíře 21-36 cm v kopiích 1+1 až 1+3 -xerografický papír i barevný, rozměry A4, A3 -spotřební kancelářský materiál -počítače, příslušenství, služby -ekonomický software pro fyzické i právnické osoby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový prodej, e-shop: -krmiva pro psy -pelíšky

Galerie. Prodej: - obrazy - keramika - kovové doplňky

Krejčovství, výroba: - dámské a pánské kalhoty všech velikostí

Prodej tibetské medicíny My všichni uděláme vše proto, abyste byli spokojeni jak s našimi službami, tak i s našimi výrobky, které přinášejí zdraví, mládí a radost. Terapie EPAM je zaměřena na řešení zdravotních problémů a jejich prevenci z hlediska celostní medicíny. Snažíme se nalézt prvotní příčiny nemoci a posílit a nastartovat vlastní ...