Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Prodej, poradenství - bylinkářství: -bylinné čaje -bylinné masti, tinktury, tablety, sirupy, oleje -mícháme bylinné čaje na počkání -poskytujeme masáže SHIATSU.

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu nábytku a design interiérů a potřeby pro truhláře, stolaře a domácí kutily: - plošné materiály - nábytkové hrany a kování - brusivo - spojovací materiál - dřezy a baterie - osvětlení - lepidla, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomůcky - nářadí - barvy, ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -kovové podložky -spojovací materiál -prvky kotevní techniky.

E-shop www.pro-veteran.cz . Prodej dílů pro veterány, youngtimery i klasické vozy. Oprava a renovace auto-moto veteránů.

Prodej, e-shop: - papírenské a kancelářské potřeby. - drogistické zboží Výroba: - těsnění - fixační prvky - kompletační práce Náhradní plnění.

E-shop - oficiální internetový obchod značky Playboy - oblečení pro ženy, muže - doplňky - dárkové předměty.

Viva Fotoporcelán. Výroba: - porcelánové foto na hroby

E-shop - doplňky stravy a produkty s obsahem koloidního stříbra.

Půjčovna, prodej: - vibrační technika - elektrocentrály - stavební pily - brusky na beton a dřevěné podlahy - lamačky na zámkovou dlažbu - vytápěcí a vysoušecí agregáty, čerpadla - nářadí - malá stavební mechanizace - půjčovna vysokotlakých čističů Řezání asfaltových povrchů. Zhotovení, výroba: - klíčů, klíče na ...

Maloobchod, prodej: -exklusivní dámská i pánská móda.

Maloobchod, prodej, e-shop: -dámské a pánské oblečení -batohy -sportovní oblečení -lyže

Výkup, prodej: - starožitnosti - umělecké předměty. Služby: - aukce.

Firma Lepítka.cz se zabývá výrobou reklamních bločků všeho druhu, indexové štítky a upomínkové magnetky. Naše společnost se nachází na Praze 2. V našem sortimentu naleznete samolepící bločky, které nabízíme klasické, v papírovém a kartonovém přebalu, s tužkou nebo propiskou a produktové u nichž si můžete zvolit velikost, barvu a počet listů. ...

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -železářství -železářské potřeby -sklo -porcelán -domácí potřeby -kuchyňské potřeby.

Maloobchod: - texilní galanterie - bytový textil Služby: - drobné opravy oděvů - šití bytového textilu

Květinářství, prodej: - květiny Další prodejna: Stará kysibelská 645/71 tel.: 353 236 341

Od začátku roku 2007 jsme postupně začali zpracovávat myšlenku na vytvoření našeho vlastního „Green House“ konceptu, konceptu, který by v sobě zahrnoval certifikované BIO a přírodní výrobky pro kompletní osobní hygienu. Proto jsme si vybrali a stali se výhradními zástupci dvou výrazných amerických výrobců - Kiss My Face největší americké ...

Prodej biopotraviny. Poradenství v oblasti zdravé výživy.

Nákup a dovoz zboží z USA. Cílem webové služby Moje Amerika je zpřístupnění amerického trhu veřejnosti a malým firmám v ČR s maximálním zjednodušením nákupu a dovozu. Dovezeme Vám z USA cokoliv. Od malých věcí denní potřeby až po velké profesionální stroje.

Výroba, služby: -návrh oděvů -konstrukce střihů -šití oděvů.