Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Velkoobchod: - obalový materiál - tašky, pyle - folie - sáčky

Prodej: -nábytek -matrace -rošty (pevné, polohovací, motorové, úložné) -postele (čalouněné, dřevěné, válendy, kované, masivní) -skříně -ložnice -sedací soupravy -stoly, židle -obývací stěny -anatomické polštáře -přikrývky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pracovní a ochranné pomůcky: -ochrana zraku, sluchu, dechu, hlavy -pracovní rukavice, oděvy -pracovní obuvi -drogerie. Sídlo: -Fryšták 76316, 6.května 38.

Výkup a prodej starožitností: -obrazy -porcelán -hodiny -šperky.

Výroba, prodej: -stavební speciální hřebíky -střešní krytiny klempířské prvky -tabule pro Servisní nářadí

Elektronický obchod: - kancelářské potřeby. - nealkoholické nápoje - hygienické potřeby

Tisk a grafika na zakázku. Grafika: - realizace grafických návrhů - DTP programy na platformách MAC i PC - sazba, zlom – grafické návrhy vizitek, hlavičkových papírů, obálek, samolepek, formulářů, letáků, prospektů, plakátů, firemních desek, brožur, časopisů, knih, inzerátů, billboardů, internetových prezentací, nejrůznějších reklamních ...

E-shop: -hasící spreje -autochemie -čistící prostředky pro domácnost -kosmeticka (mýdla, tělová mléka) -opravné spreje na pneumatiky vozidel a motocyklů -čistící spreje klimatizačních systémů -župany -osušky -dávkovače mýdla -obouvací lžíce -napichovátka.

Prodej: -kosmetika -kosmetické výrobky Jeunesse -kosmetická péče o tělo, vlasy, pleť -dermo kosmetika -čistící produkty -bahenní kosmetika -léčivé a výživné masky -ošetřující masky -denní, noční, oční, antistresové krémy -tělová kosmetika -vlasová kosmetika.

Výroba, dekorace, prodej: -bílý porcelán -růžový porcelán -ozdobný i užitkový porcelán -porcelánové soupravy -talířky -cukřenky -vázy -karafy -mísy -kafáky -šálky, podšálky -dozy -košíky -čajové konvice -sošky -mlékovky -smetanovky.

Autorizovaný dealer ŠKODA. Prodej a leasing: -nové vozy ŠKODA -autodoplňky -náhradní díly. Autobazar. Speciální úpravy. Servis vozů ŠKODA. Sportovní úpravy vozů ŠKODA. Lakování vozů barvami STANDOX. Oficiální prodejce olejů MOGUL i pro velkoodběratele.

Služby: -poskytování odborných kurzů -rekvalifikační kurzy -přednášky Internetový prodej, e-shop: -bylinné preparáty -kosmetika

Úklid kanceláří a hal, čisticí práce, úklidové služby stroji COMAC a TASKI - čištění koberců - mytí oken, výloh - strojní mytí podlah. Prodej: - dezinfekční a úklidové prostředky ECOLAB a TORK -dezinfekce Incidur, papírové ručníky, mýdla.

Maloobchod, Velkoobchod, Výroba, Prodej: -tonerové kazety do laserových tiskáren -inkoustové kazety pro inkoustové tiskárny -doplňovací sady TONERROBOT a CROCODILE -fotografické papíry AMFIBIAN FROG Služby, renovace: -inkoustové náplně do tiskárny -tonerové kazety do tiskárny a faxů.

Velkoobchod: - xerografický papír - tabelační, faxový, balící papír - pauzovací papír - papír do plotrů - fotopapír - obálky, bloky, sešity, tiskopisy - mikroten, obaly z PVC - samolepící bločky, etikety - rychlovazače, pořadače, šanony - konferenční složky - spotřební materiál - tonery, cartridge, inkousty, pásky - ...

Výroba vozembouchů a příslušenství. -hudební nástroje -xylofony -zvonkohry -tamburíny -kovové notové stojany -paličky -sady hudebních nástrojů pro základní školy -melodické hudební nástroje.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej dámského oblečení značky Mayochix.

Autorizovaný dovozce a distributor firmy BOSCH Heimtiernahrung. Prodej: - krmiva pro psy a kočky - vitaminové a karotenové koncentráty. Chovatelská stanice německých ovčáků. Prodej psů.

Dceřiná společnost mnichovské firmy Klüber Lubrication München KG. Prodej: -mazací oleje -spreje -mazací pasty -plastická maziva -oleje -speciální maziva -separační a chladící látky -čističe. Speciální oleje a plastická maziva pro všechna odvětví strojírenství, pro automobilový průmysl, pro textilní, potravinářský a farmaceutický ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - metrový textil - látky pro patchwork - bytový textil. Prodej: - textilní galanterie - potřeby pro vyšívání. - šicí stroje SINGER.

E-shop ABC Kočárky nabízí široký sortiment zboží - kočárky, kočárky kombinované, kočárky sportovní, trojkolky, golfové hole nebo golfky, luxusní kočárky a sourozenecké kočárky. Dále autosedačky, cestovní postýlky, dětský nábytek, kočárky pro panenky, ale i zajímavé hračky nejen pro kluky.

Maloobchod: -papírnictví -kancelářské potřeby -desky -školní potřeby -aktovky -výtvarné potřeby -psací potřeby -obalový materiál. Služby: -výroba klíčů -laminování, tepelná a kroužková vazba -kopírování.