Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Maloobchod: -papírnictví -kancelářské potřeby -desky -školní potřeby -aktovky -výtvarné potřeby -psací potřeby -obalový materiál. Služby: -výroba klíčů -laminování, tepelná a kroužková vazba -kopírování.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -domácí potřeby -železářství -doplňkově elektro, elektrospotřebiče.

Výroba bezazbestových těsnění pro průmysl, s tradicí od roku 1992. REINZ-výhradní zastoupení GRAFIT, PTFE, PEEK, SILIKON, VITON. Výroba: -přírubová těsnění -grafitová těsnění -aparátová těsnění -ucpávky -manžety, o-kroužky, šňůry -spirální, hřebenová, opláštěná těsnění -instalatérská těsnění -autotěsnění -ostatní průmyslová ...

Výroba, prodej, export, e-shop: -hotelový porcelán bílý -dekorovaný -porcelánové soupravy -talíře -hrnky -mísy -podnosy -konvice. Porcelán je vhodný pro hotely, penziony, gastroprovozy a další provozy hromadného stravování.

Věcičky pro dětičky. Prodáváme, oblečení, kočárky, autosedačky, hračky....a také přijímáme do komisního prodeje. Prodej: - kojenecké zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výrobky z pryže a plastů -technická pryž v rolích a deskách, -dielektrický koberec -rýhovaná a penízková pryž -těsnící bezasbestové desky -ucpávky -hadicové spony, kulové ventily -rychlospojky a šroubení pro vodu a vzduch -hadice svářečské, tlakové, zahradní, benzinové, ...

Poradenská činnost, nákup a prodej zboží. Projekce, prodej: - luxusní móda - oblečení do deště.

Výroba a prodej archivační a magazín boxy.

Distribuce a prodej: - dentálních - stomatologických - desinfekčních prostředků společnosti Schülke & Mayr.

Prodej - zábavná pyrotechnika petardy, rakety, kulové pumy

Kozí a ovčí farma - chov zvířat - výroba kozích sýrů.

Velkosklad cibule. Velkoobchod: - prodej obalového materiálu P&M Nepomuk - prodej propan butanu - prodej uhlí. Zemědělská výroba: - prodej: - prasata - obiloviny - hořčice.

Oceňování diamantů a drahých kamenů Maloobchod a velkoobchod - diamanty zakázková výroba - šperky - drahé kameny opravy a úpravy - diamantové šperky

Prodej, servis šperků z drahých kovů a značkových hodinek.

Klenoty. Prodej: -šperky-zlato,stříbro -hodiny,hodinky. Oprava: -šperky -hodiny,hodinky.

Maloobchod, prodej: -klenoty, -šperky stříbrné, zlaté, -prsteny, snubní prsteny, -náušnice, -piercing, -náramky, -řetízky, řetězy, -náhrdelníky, -přívěsky, -soupravy, -hodinky SECTOR, MOVADO, CHARRIOL, ANNA KLEIN, -briliantové a diamantové šperky, -módní doplňky dámské, pánské.

Prodej: -šperky, klenoty -náramky, naušnice -náhrdelníky -prsteny, přívěsky -řetízek, řetízky -naušnice -hodinky.

Prodej: - zlaté a stříbrné šperky - hodiny a náramkové hodinky.

Maloobchod, prodej: -klenoty -zlaté a stříbrné šperky -hodiny, hodinky

Svatební dům: - svatební šaty - pánská móda - pánské obleky, pánský oblek - společenské šaty - spodní prádlo - dětská móda - dámská pbuv - pánská obuv - haute couture - slavnostní móda doplňky : - svatební čelenky - svatební klobouky - svatební stuhy - svatební závoje služby : - půjčovna svatebních šatů - půjčování svatebních ...