Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Čalounictví: - veškeré čalounické práce, včetně oprav - dveře, vestavěné skříně. Výroba, opravy, prodej: - čalouněný nábytek - sedací soupravy - manželské postele, dvoulůžka, válendy i s úložným prostorem - zdravotní pružinové matrace - dětské matrace - taburetky - židle - křesla, ušáky - starožitný ...

-Zprostředkování obchodní činnosti -Zprostředkování služeb v oblasti elektro

Naše společnost se specializuje na prodej hydroponických systémů, vybavení pro pěstování pod umělým osvětlením, měřící techniky a v neposlední řadě kvalitních hnojiv a substrátů.

Prodej bylin a zdravé výživy. Výroba: -čaje a minerály na odkyselení organismu, bylinné čaje, tinktury z pupenů -gemmoterapie a tinktury z bylin, práškové byliny, potravinové doplňky -poradenství alternativní medicíny, irisdiagnostiky a zdravé výživy.

Fitcentrum: -aerobic -posilovna. Solárium. Masáže. Fitness shop. Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -oblečení pro kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplňky výživy značky OMEGA -protein-sacharidové nápoje -iontové nápoje -aminokyseliny -Creatin -Pyruvat. Poradenská činnost.

Maloobchod, e-shop: -oděvy, doplňky a šperky s metalovou a punkovou tématikou

Ubytování -celková kapacita 10 osob -2 a 3lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Biofarma Chov: -ovce -kozy Mlékárna - kozí sýry, mléko, tvaroh. Prodej: - jehněčí maso - čerstvé bylinky - sirupy - marmelády.

Výroba: -kosmetika SANI PRO Prodej: -široký sortiment spotřební chemie SANI PRO - drogerie - čistící a dezinfekční prostředky - tekutá mýdla - vonné oleje k vytírání podlah - sanitární prostředky, zařízení, sklo.

Prodej a e-shop: -kufry -batohy -cestovní tašky -doplňky BENZI, BOSSANA -deštníky -dokladovky -galanterie -sportovní tašky, batohy -trolly -ledvinky -dětské cestovní tašky, kabelky -peněženky -brašny na počítač. .

Velkoobchod, maloobchod: - sklo - porcelán - keramika

Velkoobchod a dovoz, maloobchod: - panenky - plyšové hračky - plyšová medvídci nejen pro sběratele od předních německých firem.

Prodej, e-shop: - dekorativní kosmetika

Pronájem: -kontejnery. Svoz, likvidace a výkup: -průmyslové a živnostenské odpady. Výkup a prodej: -europalety. Skartace dokumentů. Vážení silničních vozidel. Pronájem: - skladovací haly. Provozovna: - Aš, Studentská 2886

Činnost: - výstavba dřevostavby - výroba vazníků, krovů - izolace - truhlářství - výroba dřevěné obaly - jeřábnické práce - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava - svoz bioodpadu a údržba zeleně

Prodej: - hutní a spojovací materiál. - válcovaná ocel - plechy - trubky - jekly - tažená ocel - betonářská ocel - dráty - barevné kovy - elektrody - pletivo - lanka - řetězy - závitové tyče - hřebíky, kramle - spojovací materiál - kotouče - nářadí.

Opravy hudebních nástrojů: -saxofony, klarinety, flétny. Prodej, e-shop a výkup: -hudební nástroje (saxofony, flétny, klarinety, xaphoony) -příslušenství k hudebním nástrojům. Prodej použitých hudebních nástrojů.

Mobilní prodej: -grilovaná kuřata -rychlé občerstvení -catering -party servis -oslavy všeho druhu, firemní večírky, svatby, narozeniny -COUNTRY GRILL-prodejní vůz s obrovským kuřetem na střeše. Výroba, prodej: -grilovací zařízení -grilovací vozy a stánky -nerezový nábytek -gastro zařízení.

Výroba, velkoobchod: -lázeňské porcelánové pohárky -látkové tašky -dárkové kazety -suvenýrové zboží -magnety. Porcelánové lázeňské pohárky vyrábíme na zakázku dle přání zákazníků. Pohárky vyrábíme nejen z porcelánu, ale i z keramiky.

Recyklace druhotných surovin: -papír -textil. Výroba, e-shop, velkoobchod: -nosné pásy pro asfaltování -lepenka -surová hadrová, ROOFING FELT, Rohfilzpappe -surová střešní -prokládací. Výkup sběrového papíru. Skartace písemných dokumentů.

Stájová technika, kotce, krmítka, infrazářiče, septiky, nádrže. Plynofikace, skříňky HUP, dvířka HUP, NIKy, rámy. Rekreační plastové bazény a nádrže.

Zhotovování katalogů a vzorkovnic bytových textilií. Konfekce bytového textilu. Vyšívání, oprava: - textilie.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový prodej: -hračky -hry -figurky