Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Produkce uměleckého skla – výroba prodej, zakázková výroba osvětlení a lustrů, design interiérů.

Prodej, maloobchod, e-shop potravin a delikates.

Výroba, prodej: -šicí nitě skleněné a aramidové -vlákna a textilie z čediče.

Prodej a montáž: - tapety do interiérů a jejich aplikace - fototapety 3D - stropní kazety

Dovoz - čaje Honeybush® Berg Tea Prodej krmiva pro psy

Prodej přírodní kosmetiky ORIFLAME

Prodej - ochranné zdravotní pomůcky

Ruční tkaní na tkalcovských stavech

internetový prodej modelů železnic, modelů aut a stavebnic: Železniční modely firem: Auhagen, Bramos, Brawa, ČsTrain, Faller, Fleischmann, Lenz, Liliput, Märklin, Noch, Peco, Piko, Preiser, Roco, Tillig, Trix, Vollmer, malosériové modely a další Modely aut: AWM, Brekina, Herpa, Igra, Icar, Rietze, Wiking, Siku. Stavebnice ...

Stavební činnost, stavba pasivních domů. Prodej, zakázková výroba na míru, montáž: -vestavěné skříně na míru s posuvnými dveřmi systém J.A.P. -rámy dveří hliníkové nebo ocelové v barvách kovu nebo imitace dřeva a eloxovaný hliník -laminové výplně dveří -zrcadla s bezpečnostní fólií -osvětlovací rampy -drátěný program -sklopné šatní ...

Výroba: - perníky - dorty - zákusky - cukroví

Prodej, e-shop, půjčovna nářadí. Sortiment: - elektronářadí - ruční nářadí - nástroje - brusky, pily, frézy - ochranné pracovní prostředky - kompresory, čerpadla - vysokotlaké čističe - zahradní nářadí a technika - zahradní nábytek.

Airbrush - malba na předměty, helmy, auta, motocykly. E-shop - airbrush příslušenství, sety, barvy, kompresory.

Výroba: - historická obuv - brašny - toulce - opasky, mošny - biče - gotická sedla

Maloobchod, prodej: -skateboardové a snowboardové oblečení -sportovní oblečení -sportovní potřeby a doplňky

Služby: - celoroční stravování - jídla (5 druhů), teplá, studená kuchyně - stravování v místě - rozvoz pro firmy Provozy - Hradec Králové: Pražská 322 (ZVU -jídelna, kantýna) Přemyslova 1106 (Lesy ČR - jídelna, rozvoz jídel)

Prodej, e-shop: -metráž -bytový textil -dárkové předměty. Šití na zakázku: -vaky, sedáky, povlečení, přehozy, polštáře, peřiny, mantinely, nebesa, prostěradla, ručníky, dorty z ručníků, dárkové balení vína, piva....svíčky.

Technické poradenství v oboru netkaných textilií. Dodávky protiprachových zábran pro stavebnictví.

Výroba, montáž: - vysokotlaká hydraulická hadicová vedení z pryže a termoplastu.

Výroba, prodej: - lahůdky - studená kuchyně