Dopler Studio
Dobrá kamna
ZEMAN maso - uzeniny, a.s.
Divoký býk, spol.s r.o.
Jaroměřická mlékárna a.s.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Společnost FLOMAT s.r.o. je specializovaný prodejce podlahovin a rohoží - čisticí, průmyslové, bazénové, schodové či zatravňovací rohože, gumové a plastové podlahy, protiskluzová ochrana, podlahové značení, čističe obuvi a mnoho dalšího. Zboží můžete vybírat na eshopu, dodáváme i velkoobchodně a vvyrábíme na míru dle Vámi požadovaných rozměrů.
FLOMAT s.r.o. - specializovaný prodejce podlahovin i rohoží
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
Hledáte odborníka, který vám poskytne komplexní péči o vaši interiérovou zeleň? Potom neváhejte oslovit společnost Green4Life s.r.o.Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.
Green4Life s.r.o. - interiérová zeleň
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Vyrábíme chutné a hlavně kvalitní cukrovinky pro celý svět. Naše společnost se zaměřuje na výrobu želatinových a pektinových cukrovinek, vitamínového želé, ovocných pendreků a pásků, lékořicových sladkostí a komprimátů. Naše cukrovinky vyvážíme do více než 40 zemí světa na 4 různých kontinentech. Připravíme vám také produkty na míru.
The Candy Plus Sweet Factory, s.r.o.
Internetový obchod s hračkami Nabízíme autíčka, autodráhy, hračky pro nejmenší, hráčky k vodě, bazény, hračky na zahradu, odrážedla, puzzle, společenské hry, stavebnice, dětské hudební nástroje, výtvarné hračky, hračky pro holky, hračky pro kluky.

Prodej - sportovní trofeje, poháry - předlohy papírových diplomů - orig. ručně malovaných papyrusů Služby: - účetnictví

Prodej hudebních CD pro zklidnění a uspání miminek.

Čalounictví. Oprava čalounění všeho druhu dle přání. Výroba: -čalouněný nábytek. Prodej: -koženka -potahové látky, textilie. Autodoprava. Provozovna: - Masarykova třída 899, 735 14, Orlová - Lutyně tel.:603711967.

Karosářské práce Autolakovna Autoservis - registr vozidel - SPZ servis Pneuservis Ekologické likvidace vozidel Odtahová služba

Prodej: - hutní a spojovací materiál, barvy, laky a železářské potřeby.

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářské potřeby, tiskopisy - papírnictví-papír do tiskáren, kopírek, faxů. Maloobchod: - ekonomická a právní literatura - Sbírka zákonů ČR, Úřední list - výroba razítek, vizitek, potisk - nábytková stavebnice ROLLPA - drogerie, hračky - loga, značky značící úniky, schody, východy, tabulky ...

Vyrábíme a prodáváme premixy krmných aditiv, vitaminominerální doplňky, krmiva, vitamínové koncentráty, veterinární přípravky a extrudovaná krmiva pro zvířata. Zooveterinární servis, optimalizace výživy, laboratorní služby. Maloobchodní prodejna.

E - shop - krmiva NUTRAM, K9, WINNER PLUS, ARDENGRANGE, FIRSTMATE, BARKING, HEART - potřeby pro psy Velkoobchod a maloobchod - krmiva NUTRAM, K9, WINNER PLUS, ARDENGRANGE, FIRSTMATE, BARKING, HEART - potřeby pro psy

Prodej - roletyprodej, montáž - žaluzie - sítě proti hmyzu Prodej, montáž - garnyže Realizace - interiery Prodej a realizace - záclony - závěsy

Výroba netkaných textilií, recyklace, prodej.

Velkoobchod, maloobchod: - zahrádkářské a chovatelské potřeby

Velkoobchod, prodej: - brusivo - brusné materiály

Krmivo pro psy a kočky, psí granule. Maloobchod, prodej: - granule pro psy a kočky - krmiva pro kočky - krmiva pro psy Krmivo pro chovatele psů a koček.

Prodej, distribuce: - ovoce, zeleniny, alkoholických a nealkoholických nápojů (pivo, limonády, minerální vody).

Výroba, internetový obchod: -oděvní doplňky pro policii, armádu

Dopravní značení: - prodej dopravních značek, instalace dopravních značek - půjčovna dopravních značek, plotových zábran - příslušenství - retardéry, směrové sloupky - polep, tisk, reklama - vodorovné dopravní značení - velkoplošný digitální tisk - reklama

Výroba: - zemědělská - pekařství - krmné směsi pro potřeby společnosti. Střediska. Trpín tel.:461741826

Výroba a prodej : - instalační objímky, úchytky k uchycení potrubí, montážní nosníky, konzole - plyn, voda, vzduch, topení, kabely apod. - ocelové pozinkované objímky s gumovou vložkou.