Bohatý sortiment krmiv a doplňků stravy pro kočky, psy, malá zvířata, ptáky anebo hospodářská zvířata, akvarijní i terarijní potřeby, přepravky pro menší i větší zvířata, misky, napajedla, krmítka a mnohé další chovatelské potřeby na jednom místě.

Výroba, velkoobchod, prodej: -chovatelské potřeby -farmářské potřeby -napájecí technika (napájení hospodářských zvířat) -napáječky (králíci, myši, činčily) -krmítka, zásobníky, jesle -výživa AQUAMID, minerální lizy -pomůcky pro chov drůbeže, holubů, ptactva.

E-shop: - akvaristické potřeby

Výroba - nástavkové úly Včelařství: - rozmnožovací chov kraňské včely

Prodej: - krmiva - chovatelské potřeby pro zvířata.

Chovatelská stanice čivav. Stříhání psů. Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -potřeby pro chovatele.

Maloobchod, prodej: -akvarijní ryby -terarijní zvířata -chovatelské potřeby -krmivo pro psy, kočky, ptáky, ryby a hlodavce -obojky, oblečky pro psy, kočky -teraristika -akvaristika -kosmetika pro kočky a psy -misky, přepravky -stelivo.

Autorizovaný dovozce a distributor firmy BOSCH Heimtiernahrung. Prodej: - krmiva pro psy a kočky - vitaminové a karotenové koncentráty. Chovatelská stanice německých ovčáků. Prodej psů.

Stájová technika, kotce, krmítka, infrazářiče, septiky, nádrže. Plynofikace, skříňky HUP, dvířka HUP, NIKy, rámy. Rekreační plastové bazény a nádrže.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový prodej: -chovatelské potřeby

Dovoz - čaje Honeybush® Berg Tea Prodej krmiva pro psy

Galanterie, prodej - nitě, zipy, jehly - povlečení - punčochové zboží - pletací a háčkovací příze. Krmiva, prodej - krmivo pro psy, kočky, papoušky, ptáčky - chovatelské potřeby, vodítka, klece, akvária.

vyrábíme a prodáváme lepená akvária terária.

Internetový obchod, e-shop: - chovatelské potřeby

Prodej: - chovatelské potřeby - zahradní potřeby - pracovní oděvy.

Prodej krmiv a chovatelských potřeb pro domácí mazlíčky.

Kraft Servis, s.r.o. provozuje internetové obchody, e-shopy: - www.idealmarket.cz - prodej parkovacích zábran - www.plastovepoklopy.cz - prodej průmyslových poklopů - www.glancshop.cz - prodej kožené galanterie - www.maxitrend.cz - prodej dekorace a doplňků pro domácnost - www.modalo.cz - ...

Maloobchod: - krmiva, pamlsky - chovatelské potřeby

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby - akvarijní a terarijní pomůcky - výroba akvárií/terárií

Prodej chovatelského vybavení.